Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Українсько-німецька співпраця сприяє розвитку національного господарства, економічному зростанню, впровадженню сучасних технологій та створенню високотехнологічних робочих місць в нашій державі.

Німецький бізнес є важливими інвесторами в підприємства багатьох галузей економіки України, зокрема в підприємства агропродовольчого підкомплексу.
Після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС напрями економічної співпраці між державами суттєво розширилися, а німецькі експерти сприяють проведенню реформ в галузях сільського та лісового господарства і реалізації реформи децентралізації.
17 вересня у Львові відбулася зустріч першого секретаря Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні з питань продовольства та сільського господарства Франка Мюллера із викладачами кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича, професором Павлом Музикою, Дмитром Соломонко, головою управи Львівської Аграрної палати Ігорем Вуйциком, фахівцем економічного відділу посольства Євгенією Чоботовою.

Пан Франк Мюллер під час зустрічі відзначив потенціал розширення проектів співпраці між вищими навчальними закладами області, Аграрними палатами та проєктом Німецько-український агрополітичний діалог.
Професор Павло Музика наголосив на важливості подальшого розширення проектної співпраці за запропонованими напрямами в рамках розробленої дорожньої карти ініціативи для підготовки студентів магістерського і бакалаврського рівнів за напрямом 051 «Економіка» в університеті, розвитку програм студентської мобільності та зарубіжної практики.

В рамках зустрічі обговорювалися питання співпраці кафедри в реалізації ініціативи розвитку регіонального центру дуальної освіти, дорадництва та стратегування розвитку сільських територій об’єднаних територіальних громад, реалізації освітніх ініціатив між Україною та ЄС та інше.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru