Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 червня в Україні відбулася V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Публічне управління та адміністрування: конкурентні виклики сучасності». Участь у конференції прийняли понад 50 науковців із різних вищих навчальних закладів України, зокрема викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича університету Павло Музика і Дмитро Соломонко.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулися професор Любомир Пилипенко, директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» та завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки НУ «Львівська політехніка», професор Жанна Поплавська.
В рамках тематичних виступів на конференції директор Департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації Степан Куйбіда розповів про тенденції сучасного розвитку економіки області із врахуванням викликів воєнного стану. За інформацією Степана Куйбіди, на даний час практично всі підприємства області відновили експорт продукції, які здійснювали відповідні поставки на зовнішні ринки до лютого поточного року. При цьому із обласного бюджету передбачено спрямувати на підтримку бізнесу на Львівщині близько 50 млн. гривень за різними програмами.
Науковці нашого університету, професор Павло Музика і Дмитро Соломонко на конференції представили доповідь на тему: «Механізми публічного управління в політиці розвитку агропродовольчого підкомплексу регіону».
В доповідях інших учасників конференції висвітлювалися актуальні питання національної економічної політики в поствоєнний період.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru