Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

29 липня у Львові відбулася зустріч стейкхолдерів кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича за спеціальністю 051 “Економіка” за участю завідувача кафедри, професора Павло Музики із представниками італійського Соціального кооперативу “Pausa Café”.

IMG 1

Участь в робочій зустрічі прийняли професор Павло Музика, голова Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик, директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман, голова Фермерського господарства “ЛІМ” Михайло Лесишак, голова фермерського господарства Василь Герус, голова Львівського територіального управління Рахункової палати України Володимир Піхоцький, президент Соціального кооперативу “Pausa Café” Марко Фереро, радник президента кооперативу Стефано Рефердіто, представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Світлана Семчишин.

IMG 2

Італійський Соціальний кооператив “Pausa Café” спеціалізується на випіканні хліба за стародавніми італійськими рецептами, а також виробництві ряду інших продовольчих товарів, збут яких здійснюється  через торгові мережі кооперативу та рітейл. Кооператив перераховує частипу прибутку від реалізації продукції для підтримки соціально вразливих суспільних груп і малих фермерських господарств. Співпраця із фермерами Львівської області дозволить впроваджувати провідні європейські практики господарювання, зокрема вирощувати органічну продукцію для забезпечення продовольчої безпеки і формування нових ланцюгів доданої вартості в агропродовольчому підкомплексі між Україною та ЄС.

Формування  освітньої програми із врахуванням практичної та бізнес-орієнтованої складових для підготовки висококваліфікованих фахівців, зокрема для аграрного сектору, передбачає залучення провідних вітчизняних та зарубіжних практиків до викладацької діяльності, і є важливою складовою освітніх планів на 2022-2023 навчальний рік.

В рамках зустрічі досягнуто домовленість щодо участі науково-педагогічних співробітників кафедри, стейкхолдерів та італійської сторони у реалізації проєктної ініціативи “Мир”-Хліб Миру”, який складається із економічного, освітнього, соціалізаційного, безпекового, інформаційного компонентів. Це дозволить вдосконалити якість підготовки иайбутніх фахівців за спеціальністю 051 “Економіка”.

В рамках зустрічі досягнуто домовленість про подальше залучення студентів для проходження практики на підприємствах і проведення лекцій представниками бізнесу.

Автор: Павло Музика

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru