Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 2

4 квітня науково-педагогічні працівники університету кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича і кафедри біотехнології та радіології відвідали фермерське господарство «Агро Центр» у с. Луки Самбірського району.
Фермерське господарство протягом багатьох років очолює один із провідних фермерів Львівської області, Заслужений працівник сільського господарства України Іван Степанович Кільган.

Іван Кільган є також стейкхолдером кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича і розробником освітніх програм: бакалаврської «Економіка підприємства» і магістерської програми «Економіка довкілля і природних ресурсів».
Іван Кільган розповів викладачам університету про історію створення і розвитку фермерського господарства, сучасні економічні проблеми та перспективи, а також представив виробничу базу господарства.
Навіть у сучасних непростих економічних умовах фермерське господарство постійно розвивається, впроваджує сучасні технологічні рішення, нещодавно побудувало новий сучасний елеватор. Підприємство займається також виробництвом біодизелю для сільськогосподарської техніки із потужністю 1000 літрів на годину. 

фото 2 2
Важливим напрямом діяльності господарства є забезпечення продовольчої безпеки, саме тому фермер дотримується сівозміни при вирощуванні основних зернових, зернобобових та олійних культур. Декілька років назад фермерське господарство розпочало розвивати напрям промислового ягідництва.
Успішно займається фермерством також син фермера Тарас Кільган, який є випускником факультету економіки та менеджменту університету.
Відзначимо, що актуальний тематичний матеріал буде використовуватися при викладанні дисципліни «Економіка та організація біотехнологічних виробництв» на кафедрі із можливістю подальшого проходженні студентами університету виробничої практики на базі фермерського господарства «Агро Центр». 

фото 3 1
Кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича системно співпрацює із фермерами Львівської області.

Павло Музика, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru