Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3-4 квітня науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича університету провели профорієнтаційну роботу в школах Стрийського, Львівського та Самбірського районів Львівської області. 

foto 1

В рамках зустрічей викладачі кафедри надали детальну інформацію про спеціальності підготовки на факультеті економіки та менеджменту університету, особливості вступної кампанії у 2023 році, аудиторний фонд.
Було зазначено про переваги навчання на факультеті економіки та менеджменту, зокрема за спеціальністю 051 «Економіка», завдяки якісному кадровому складу, потужному студентському самоврядуванню, співпраці із підприємствами-працедавцями, наявності в університеті студентських спортивних секцій. 

foto 2

 

foto 3
Майбутні абітурієнти цікавилися програмами міжнародного співробітництва університету, кількістю бюджетних місць, можливістю участі у наукових гуртках.
Висловлюємо вдячність директорам шкіл Стрийського, Львівського та Самбірського районів Львівської області за сприяння у проведенні профорієнтаційних зустрічей.

Автор: Павло Музика

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru