Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13 травня студенти факультету економіки та менеджменту університету взяли участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції «Дні студентської науки», престижному форумі для виствітлення наукових пропозицій молодих дослідників.
У рамках секції “Інновації, як основа сталого розвитку агропродовольчого підкомплексу національної економіки” студенти спеціальності 051 «Економіка» представили наукові здобутки.

1Із вітальним словом до учасників студентської конференції звернулися декан факультету економіки та менеджменту, доцент Олег Ярославович ГРИМАК, професор кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Павло Михайлович МУЗИКА, стейкхолдер із Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик.

1Розпочав доповідь на конференції студент факультету економіки та менеджменту Степан Гайдучок, який розповів про основні питання розвитку фермерства і можливі напрями інноваційного розвитку агробізнесу в контексті сучасних викликів.
Студентка Христина Горкавлюк детально проаналізувала співпрацю України і Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в контексті напрямів забезпечення глобальної продовольчої безпеки.

1

Студентка Анна Задорожна у своїй доповіді окреслила основні напрями інноваційного розвитку крипловалютного ринку і їх використання для розвитку агробізнесу.
Жвавий інтерес викликала доповідь студента Степана Канюки щодо системної співпраці України та ЄС для розвитку агропродовольчого підкомплексу на інноваційній основі.
Актуальністю відзначилися всі доповіді студентів факультету економіки та менеджменту ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького та інших вищих навчальних закладів України.
До конференції долучилися також учні шкіл Стрийського району Львівської області
Висловлюємо вдячність оргкомітету студентської наукової конференції.

Павло Музика, Володимир Максим, Дмитро Соломонко, викладачі та Горкавлюк Х.В., студентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru