Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

7

Львівський притулок «Домівка врятованих тварин», який у часі війни став прихистком для евакуйованих тварин, відвідали студенти другого курсу факультету ветеринарної медицини разом із доцентами кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С.В. Стояновського  Колотницьким В.А. та Слепокурою О.І.

Різноманіття  мешканців притулку просто вражає, і в кожного своя історія порятунку. Є такі тварини, що самі йдуть на контакт, інші дуже ревниві: хочуть, щоби тільки їх обнімали та любили. Проте, у частині вольєрів мешканці навпаки схвильовані, погано йдуть на контакт. Багато з них притискаються до стін і дивляться з недовірою.

 

1

2

Тут можна зустріти безліч тварин: лисиць, лелек, білок, орлів, тхорів, кроликів, котів, коней, єнотів і навіть вовків. На жаль, багато тварин потрапляють сюди внаслідок жорстокого поводження людини. Саме тому волонтери центру докладають чималих зусиль, аби відновити здоров’я та довіру підопічних. Зооактивісти створюють комфортні умови для кожного виду, доглядають, годують і просто люблять цих врятованих тварин. 

3

4

Студенти долучились до допомоги тваринам, які перебувають в притулку. Придбали корми та ласощі мешканцям домівки, а з деякими змогли прогулятися і навіть подружитися.

Домівка гостинно відкрила двері для порятунку тварин з перших днів війни. Львівський притулок прийняв понад 3 тисячі домашніх улюбленців з Харкова, Києва, Сум та інших міст. Волонтери та представники притулку кожного дня допомагають тим, хто прибуває та тим, хто ще потребує допомоги. Щоб прогодувати усіх тварин, волонтери потребують великих запасів харчів, тому завжди раді допомозі благодійників. На території часто проводять благодійні ярмарки, метою яких є збір коштів для утримання притулку. 

5

6

8

В притулок можна приходити і допомогти фізично: вигуляти собак, почистити вольєри, допомогти  з іншою повсякденною роботою. Допомогти можна і коштами, оскільки зараз будують ще один притулок. Тут дуже мало місця, тож багатьом тваринам неможливо забезпечити належні умови. Долучайтеся до нашої акції, і ви також при  бажанні, зможете поволонтерити та допомогти тваринкам почуватись краще.

9

Доценти Колотницький В.А., Слепокура О.І.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru