Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

02

30 вересня 2022 року з метою розвитку співпраці між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та Громадською організацією «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» був підписаний договір.

Предметом договору є проведення спільних науково-практичних конференцій, симпозіумів, навчально-освітніх заходів, науково-педагогічного та міжнародного стажування, підготовка публікацій у наукових виданнях, посібників, монографій тощо. Поширення наукових розробок, що сприятимуть інтеграції у світовий освітній і науковий простір.
У співпраці здійснюватимуться й нові наукові, навчальні та методичні проєкти. Про це зазначив Голова наглядової ради ГО «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» Олег Головко та запросив до активної співпраці, стимулювання академічного обміну і забезпечення академічної мобільності викладачів, докторантів, аспірантів, студентів.
За активного сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва та ініціативи Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького і Куявського університет у Влоцлавеку заплановано видання колективної монографії «Актуальні проблеми розвитку ветеринарної медицини та технологій тваринництва». Майбутнє наукове видання стане результатом праці колективу авторитетних авторів, об'єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх досліджень на міжнародній арені.

Ірина Ковальчук

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru