Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У рамках підвищення кваліфікації на кафедрі нормальної та патологічної фізіології імені С.В. Стояновського, доцент кафедри внутрішньої патології, акушерства, хірургії і фізіології Поліського національного університету Дубовий Анатолій Андрійович прочитав лекцію з патофізіології для студентів ІІІ курсу ветеринарного факультету. Лекція відбулася в рамках вивчення навчальної дисципліни «Ветеринарна патофізіологія» для підготовки здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 211 – «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 – «Ветеринарія».

2

3
Актуальність та інноваційність даної лекції полягала в тому, що вона була сформована у форматі розкриття практики лікаря ветеринарної медицини, що дало змогу наголосити на індивідуальних особливостях різних тварин.
Лектор зумів розповісти студентам про основні розлади, які виникають через патологічні процеси в ендокринній та нервовій системі. Враховуючи свій практичний досвід у ветеринарії, доцент Дубовий А.А., як практикуючий ветеринарний лікар, в цікавому форматі продемонстрував багато світлин з власного практичного досвіду. Дубовий Анатолій Андрійович наголосив, що студенти для подальшого навчання на клінічних кафедрах, повинні розуміти патологічні процеси та розлади в нервовій та ендокринній системах.
Гостьову лекцію Дубовий Анатолій Андрійович проводив з використанням платформи Zoom. Навчальний матеріал доповнювався цікавою змістовною мультимедійною презентацією, що сприяє формуванню необхідних професійних компетентностей для майбутньої професійної діяльності. В процесі подачі лекційного матеріалу, студенти ставили Дубовому Анатолію Андрійовичу запитання, на які отримали змістові відповіді. Викладання матеріалу було простим для сприйняття аудиторією, цікавим, повчальні та ілюстрованим. Відчувався зв’язок лектора з аудиторією, студенти позитивно оцінили представлену пізнавальну інформацію.
Колектив кафедри дякує Дубовому Анатолію Андрійовичу за виділений час, практичний досвід, надзвичайно цікаву, неординарну лекцію, яку із задоволенням слухали наші студенти і отримали нові знання.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru