Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Випускниця 2022 року другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Дарія Богатир працює на молокопереробному заводі «Olympus»ТОВ «Tyrbyl». Підприємство знаходиться в м. Слівен у Болгарії. Це сімейна компанія третього покоління, яка займає лідируючі позиції на ринку молочних продуктів, а також дуже активно працює на міжнародних ринках, вона присутня в 47 країнах світу. Підприємство випускає багато продуктів – молоко, вершки, сметану, масло, йогурти, тверді та м'які сири, біопродукти, фреші, соки, трав'яні чаї та рослинні молочні напої.

Так як ця фірма родом з Греції, то більшість продуктів виробляється згідно з традиціями, які були давно започатковані, особливо це стосується сирів. Завод є найбільшим виробником сиру в країні. Зокрема виробляє сир фета. Богатир Дарія виконала і успішно захистила магістерську роботу на тему «Розроблення технології сиру фета із заміною молочного жиру рослинним» і тепер має можливість запроваджувати отримані результати досліджень у виробництво.

Богатир Дарія поділилася з нами відео, знятим на виробництві. Зокрема, отриманням сирного зерна, заповненням форм та пресуванням сиру.
Ми бажаємо Дарії Богатир успіхів у професійній праці, а нашим випускникам – працювати за фахом, набиратись досвіду, але й також впроваджувати отримані знання та вмінння у виробництво.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru