Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти освітніх рівнів «бакалавр» (3–4 курс) та «магістр» факультету харчових технологій та біотехнології провели виїзні комплексні практичні заняття на виробничих потужностях ТОВ «Молочна компанія Галичина» у місті Радехів. Заняття відбулися в межах вивчення навчальних дисциплін: «Технологія молочних продуктів функціонального призначення», «Технологія молока і молоковмісних продуктів», «Технологічне обладнання харчових виробництв» «Управління якістю і безпечністю харчових продуктів», «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю», «Безвідходні технології в молочній галузі». Заняття проводили викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувач Орися Цісарик, доцент Люба Мусій, старший викладач Іван Лучка, асистенти Лілія Мороз та Надія Чайка та доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб і Ірина Ромашко.

1 10

2 12Практичний візит став важливою нагодою для ознайомлення здобувачів вищої освіти з реальними умовами роботи одного з найбільших молокопереробних підприємств Львівської області. Упродовж занять співробітники компанії продемонстрували студентам організацію виробничих процесів на окремих дільницях підприємства.

Зокрема, студенти ознайомилися з: функціонуванням приймального відділення та контролем якості вхідної сировини, особливостями її обліку, методами лабораторного аналізу та використовуваним лабораторним обладнанням, роботою ключових виробничих цехів: апаратного, незбираної молочної продукції, масла та сухого молока.

Окрему увагу було приділено: побудові технологічних ліній виробництва та оснащенню сучасним обладнанням, системам автоматичного керування виробничими процесами, зберіганням і обліком продукції, питанням забезпечення якості та безпеки готової продукції, роботі лабораторії підприємства, методам контролю, а також алгоритмам реагування на критичні ситуації у виробництві.

Завдяки цьому інтенсиву здобувачі закріпили свої теоретичні знання та отримали практичні навики про виробничі процеси сучасного молокопереробного підприємства на прикладі одного з флагманів молочної галузі України – ТОВ «Молочна компанія Галичина».

3 11

4 7

5 5

6 5

7 3

На завершення навчального дня студенти та викладачі мали можливість ознайомитись із асортиментом продукції та провести її дегустацію.

Щиро дякуємо за організацію цього візиту заступниці виконавчого директора з роботи із зовнішніми організаціями пані Марії Вовк, начальнику відділу якості продукції Сергію Стецькову та всім співробітникам підприємства – за змістовні й пізнавальні заняття, щиру гостинність та цінну інформацію!

Окрема подяка компанії «Галичина» – за сприяння у проведенні занять та активну підтримку у підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології».

Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru