Зустріч із академічною спільнотою: якість та розвиток освітніх програм
- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2025
-
Перегляди: 31
12 вересня 2025 року відбулася зустріч з академічною спільнотою, присвячена обговоренню актуальних питань розроблення та удосконалення освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої світи «Харчові технології», другого (магістерського) рівня «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
У заході взяли участь виконувач обов’язків декана ФХТБ, доцент Галина Коваль, гаранти освітніх програм: доценти Уляна Драчук, Ірина Сімонова, професор Орися Цісарик, а також представники професорсько-викладацького складу.
Основну увагу зосередили на обговоренні питань про підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти, відповідності навчальних планів сучасним вимогам ринку праці та інтеграції інноваційних підходів у навчальний процес.
Під час зустрічі учасники мали змогу обмінятися досвідом, обговорити пропозиції щодо вдосконалення навчальних дисциплін та виробити спільне бачення подальшого розвитку освітніх програм. Такі заходи сприяють підвищенню якості освіти та формування конкурентоспроможних фахівців.
Присутні прийняли рішення про проведення періодичних аналогічних зустрічей за ініціативою гарантів програм.
Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент