1. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 2 курс (скорочений термін навчання)
2. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 2 курс (скорочений термін навчання)
3. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 2 курс (скорочений термін навчання)
4. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 3 курс
5. «ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 4 курс
6. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 4 курс
7. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВ І ЗВІРІВНИЦТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 4 курс
8. «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА» біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 3 курс