«ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Другий (магістерський), 3 курс
«ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс
«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)
«Контроль якості харчових виробництв», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3-й курс
МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс
«МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ЇХ ПРОДУКТИ У МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВАХ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс
«МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (з скороченим терміном навчання)
«НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс
«ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)
«Основи отримання та первинної обробки молока», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс
«ОСНОВИ ПРОМИСЛОВОГО БУДІВНИЦТВА ТА САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс
«ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)
«СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс
«ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс
«ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс
«ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс
«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)
«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс
«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс
«ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВТОРИННИХ МОЛОЧНИХ РЕСУРСІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс
«УСТАТКУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Біотехнології та біоінженерія, Перший (бакалаврський), 3 курс
«УСТАТКУВАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 3 курс
«ФАРМАЦЕВТИЧНІ АСПЕКТИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 2 курс
«ХАРЧОВІ ДОБАВКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)
«ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)
«ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс
«ГІГІЄНА ХАРЧУВАННЯ З ОСНОВАМИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Другий (магістерський), 1 курс