Тематика Типових дипломних проектів (робіт) для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр»
Завідувач кафедри технології молокаі молочних продуктів, професор О.Й. Цісарик
Перелік тем дипломних робіт студентів 2 курсу ОС «Магістр» (спеціалізація: «Технологія зберігання, консервування та переробки молока») на 2018-2019 н.р.
№п/п |
ПІП |
Тема роботи |
Науковий керівник |
1. |
Лісовська Юлія |
Розроблення технології йогурту із кріопорошком «морська капуста» |
проф.унів. Гачак Ю.Р. |
2. |
Пунейко Оксана |
Особливості технології плавленого сиру із кріопорошком із морепродуктів |
проф.унів. Гачак Ю.Р. |
3. |
Якимів Ольга |
Розроблення технології кисломолочного сиру протидіабетичного призначення |
доцент Наговська В.О. |
4. |
Іваницька Мар’яна |
Дослідження технологічних параметрів виготовлення твердого сиру з трюфелями |
доцент Наговська В.О. |
5. |
Заленський Микита |
Технологія сирків альбумінних з підвищеною біологічною цінністю |
доцент Турчин І.М. |
6. |
Цюк Олег |
Особливості виготовлення та дослідження властивостей кисломолочного напою з харчовими волокнами |
доцент Михайлицька О.Р. |
7. |
Храбко Анна |
Розроблення технології молочного продукту «Маскарпоне» з гіпотензивними та антиоксидантними властивостями |
професор Цісарик О.Й. |
8. |
Кушнір Ірина |
Технологічні і біохімічні властивості та показники безпеки представлені в роду Enterococcus, виділених із карпатської бринзи |
професор Цісарик О.Й. |
9. |
Маринкевич Вікторія |
Розроблення технології сиру «Рікотта»для профілактики діабету ІІ типу |
професор Цісарик О.Й. |
10. |
Семиряк Роман |
Розроблення технології кумису з кобилячого і коров’ячого молока та порівняння їх властивостей |
професор Цісарик О.Й. |
11. |
Грицевич Андрій |
Удосконалення технології сиркових мас із використанням напівфабрикату типу чіпсів із груші |
доцент Сливка Н.Б. |
Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор О.Й. Цісарик