Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

17 березня 2023 року студенти третього курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» прослухали лекцію щодо особливостей державного інспектування систем управління безпечністю харчових продуктів під час воєнного стану. Лектор – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Рівненського районного управління Держпродспоживслужби України Рибачок Ірина Анатоліївна. Ірина Анатоліївна – випускниця нашого університету, розповіла студентам про особливості своєї роботи, виклики сьогодення, проблеми та перспективи заходів державного контролю. Безпечність харчових продуктів – це питання національної безпеки, оскільки споживачі повинні мати змогу щоденно вживати у їжу продукти, які не матимуть негативного впливу на здоров’я та життя. Також до компетенцій Держпродспоживслужби входить протидія реалізації фальсифікованих та некондиційних харчових продуктів.

2

3
Лекція відбулася в дружній атмосфері, студенти мали можливість поставити питання та отримати на них відповіді. Більшу частину лекції студенти ставили питання, які їх найбільше цікавлять та висловили пропозицію організувати ще декілька занять із залученням практикуючих фахівців, оскільки це дає їм змогу обрати індивідуальний вектор розвитку в межах обраної професії.

Колектив кафедри дякує Ірині Анатоліївні та сподівається на продовження плідної співпраці.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru