Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28-29 травня 2019 року в рамках міжнародної наукової конференції «Львівсько-Вроцлавська ветеринарна школа» на секції терапії були проведені практичні майстер-класи «УЗД органів черевної порожнини у собак» під керівництвом професора Вроцлавського природничого університету Kamila Glinska-Suchocka та «Панендоскопія у собак» під керівництвом професора Marcin Jankowski та Jolanta Spużak. У практичних заняттях прийняли участь викладачі кафедри, фахівці ветеринарних клінік та студенти.

Цікавими для слухачів були виголошені доповіді професора Kamila Glinska-Suchocka на тему «Еластографія – практичне застосування у ветеринарній медицині», професора Marcin Jankowski «Блювота у собак і котів – діагностичні кроки» та професора Jolanta Spużak на тему «Лікування окремих хвороб стравоходу і шлунка у собак і котів».
Колектив кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики щиро вдячний декану факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету професору Krzysztof Kubiak за візит польської делегації та сприяння проведенню конференції.
Окрему подяку, за підтримку у забезпеченні можливості проведення серії практичних майстер-класів з УЗД та езофагодуоденогастроскопії у службових собак, висловлюємо керівництву Національної гвардії України (м. Львів).

Хочемо з приємністю проанонсувати про наступну міжнародну наукову конференцію, яка відбудеться вже цієї осені на базі кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики.


З повагою, колектив кафедри
внутрішніх хвороб тварин та
клінічної діагностики

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru