Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

DSC 0568
Щороку до нашої університетської спільноти чисельно вливається нова студентська молодь - першокурсники. Керівництво Університету, професорсько викладацький склад постійно працюють над створенням цілісного навчального процесу, який, крім розуму, включає етичні та загальні людські цінності. Адже цінність університетської спільноти і її важлива роль у всебічному формуванні студента. Знайомство із спільнотою студентів та викладачів, входження в побутове і духовне середовище університету є елементами творення спільної історії для нас усіх. Попри труднощі сьогодення ми розвиваємо академічне середовище щоб студентське життя в кампусі університету було цікавим і насиченим.

 

DSC 0676

DSC 0675

DSC 0634

DSC 0542

 

 

 

Стало доброю традицією на початку навчання проводити для першокурсників Ярмарку інтересів де презентуються усі напрями соціально культурної діяльності університету. Студенти можуть вдосконалювати та розвивати свої таланти, захоплення в одному з творчих колективів університету. Розвивати свої комунікативні та лідерські здібності у громадських об’єднаннях, Профкомі студентів та аспірантів, у Колегії студентів, у студентській спільноті САД (студентське академічне душпастирство). Власне 14 та 19 вересня у актовій залі університету відбулись такі презентаційні зустрічі. Де й були представлені усі творчі і громадські осередки університету. До студетів звернувся капелан університету отець Віталій Караман: ви дуже обдаровані, а тому не марнуйте ані години чи секунди – це дорогоцінний час! Пам’ятайте, що в Університеті ви маєте здобувати не тільки знання, а й використовувати ті можливості, які вам тут пропонують.

Отож чекаємо Вашої активної участі у творчому житті нашого університету:
Народна хорова капела «Ватра» продовжує славні мистецькі традиції, започатковані студентським хоровим товариством "Бандурист" (1906р.) та українським студентським товариством “Ватра” (1913р.). Хор зазнавав певних трансформацій: спочатку був чоловічим, потім мішаним, згодом хоровою групою ансамблю пісні і танцю “Підгір'я”, молодіжним студентським хором і, нарешті, студентською хоровою капелою. Серед керівників студентського хору був народний артист України Микола Колесса. Чекаємо Вас щовівторка і щочетверга в 16.00 у 4 практикумі колонного корпусу.
Народна капела бандуристів «Кобза» заснована у 1967 році. Специфіка жанру є особлива, адже кожний учасник повинен володіти грою на бандурі й володіти голосом у кращих традиціях хорового співу. Проте, якщо ви маєте мрію і бажання взяти участь у колективі, який продовжує славні традиції кобзарського мистецтва України, просимо зголошуватись до керівнички Відділу соціально культурного розвитку університету Тетяни Купчак (+380975104777).

DSC 0612
Народний ансамбль танцю «Підгір’я» засновано 1972 року. Ідея створення колективу належала відомому диригенту, випускнику Львівської консерваторії Володимирові Пержилу. До ансамблю увійшли колективи: оркестр народної музики, танцювальний колектив; і хорова група, створена на основі студентського хору. Усіх бажаючих вдосконалюватись та оволодівати мистецтвом народного танцю просимо зголошуватись до керівнички Відділу соціально культурного розвитку університету Тетяни Купчак (+380975104777).

Народний оркестр «Намисто» створено у 1989 році на основі вокально-інструментального ансамблю «Горицвіт» і троїстих музик ансамблю пісні і танцю «Підгір’я». Художній керівник та диригент колективу кандидат педагогічних наук, Відмінник освіти України Олег Кузик. Усіх бажаючих брати участь у оркестрі чекаємо щопонеділка та щосереди о 16.00 у практикумі колонного корпусу університету.
Творча лабораторія – «Барвистий дивоцвіт» створена для реалізації студентських ініціатив та задумів. Літературні вечори, мистецькі зустрічі прихильників бардової музики, молодіжний фестиваль «ГАЇВКА-ФЕСТ» усі ці проекти миреалізуємо з учасниками барвистого дивоцвіту нашого університету. Чекаємо Вас з цікавими ідеями та пректами. Просимо зголошуватись до керівнички Відділу соціально культурного розвитку університету Тетяни Купчак (+380975104777).
Про діяльність Профкому студентів та аспірантів і Колегії студентів університету ви можете ознайомитись у соціальних мережах та через старост і кураторів Ваших академічних груп.
Центр студентського капеланства (САД) пропонує Вам християнсько-патріотичні табори для студентів ЗВО Львова “Реконструкція серця” та “Мандруючи з Богом”, велопрощі до відпустових та визначних місць у с. Страдч, с. Зашків тощо; походи в гори у яких студенти разом з отцями підкорюють Вухатий Камінь, г. Піп Іван (Чорногора), Чорногірський хребет (10 км), г. Бребенескул. Під час мандрівки молодь активно відпочиває, роздумує над Святим Письмом та молиться за Україну; діяльність Волонтерського простору DoBro, який організовує відпочинково-освітні табори в Карпатах для сімей з деокупованих територій сходу та півночі України; Школу особистісного зростання, де відбуваються зустрічі з психотерапевтами та духівниками. Дорогі студенти ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, ласкаво запрошуємо Вас щодня у наш храм Пресвятої Трійці о 18.00 на Божественну літургію за здоров’я студентів та викладачів університету, за наших воїнів, за Україну! А щосереди з 19:15 години чекаємо Вас у світлиці САД гуртожитку №1 на студентські “ЗДИБАНКИ”: перегляд кінофільмів, цікаві розмови, чаювання та нові знайомства.

Тетяна Купчак
керівничка Відділу соціально культурного розвитку університету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru