Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

trening 3

Гасло нашого Університету – “Вчимося сьогодні – перемагаємо завтра”. Нашою перемогою є успішна кар’єра випускників. Тому 29 листопада 2023 року, з ініціативи доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту Галини Левків, у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся тренінг “Як скласти резюме? Секрети вдалої співбесіди. Стратегія пошуку роботи” для здобувачів вищої освіти спеціальностей “Менеджмент” та “Освітні, педагогічні науки”.

Тренінг провели співробітники HR-відділу компанії BAZAR.club (https://www.bazar.club/ua) HR-директор компанії Катерина Мисенко та рекрутер Юлія Лозинська, які ознайомили з основними вимогами написання резюме, його видами та структурою. Оскільки помилка завжди супроводжує навчання, то краще вчитися в університеті, а не коли ризикуєш втратити роботу мрії раніше, ніж знайшов, тому наші тренерки застерегли від найпоширеніших помилок при складанні резюме, як-от: завищені очікування, хибна оцінка своєї “вартості” як фахівця, невиразний опис досвіду роботи, виконуваних обов’язків, досягнень тощо. Однак не помилками єдиними, адже позитивний досвід, у тому числі фото на резюме згідно з дрескодом фірми, а не в крутезних сонячних окулярах (яка погана новина ))); виразне формулювання мети та співмірність із нею наявних умінь – усе це точно гарантує учасникам тренінгу побудову їхньої блискучої професійної кар’єри.

Навчалися у форматі жвавого діалогу. Організатори тренінгу залучали учасників заходу до практичних завдань, зокрема провели вправу “Найкраще резюме”.

Здобуті на тренінгу знання і практичні вміння допоможуть кожному його учаснику заявити про свої професійні прагнення й уміння і знайти найкращу роботу в найкоротші терміни. Найбільш активні студенти отримали презенти від компанії BAZAR.club.

Покликання на працевлаштування ://www.work.ua/jobs/5358553

Допис підготувала Галина Левків, професор

СЕРЕДОВИЩЕ ТВОЇХ АМБІЦІЙ

Тонкощі написання резюме

trening 1

trening 2

trening 4

Фото: Галина Левків

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru