EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Порядок зарахування вступників на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького у 2021 році:

1. Термін оприлюднення рейтингових списків вступників на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб 10 серпня 2021 року (не пізніше 12.00).

2. Вступники, які отримали рекомендації за кошти фізичних та/або юридичних осіб повинні виконати вимоги до зарахування до 12 серпня 2021 року (18.00).

3. Накази на зарахування вступників за кошти фізичних та/або юридичних осіб, які виконали вимоги до зарахування:

13 серпня 2021 року.

4. Оновлення рейтингових списків, а також наступні сесії зарахування вступників за кошти фізичних та/або юридичних осіб будуть проводитись з

з частотою не менше 1 разу на тиждень.  

Вступники на основі повної загальної середньої освіти, які отримали рекомендацію на бюджет і планують виконати вимоги до зарахування (надати оригінали документів), хочуть продовжити брати участь у конкурсі на контракт, повинні  зробити відповідне підтвердження у власному електронному кабінеті для кожної заяви, за якою бажають продовжити участь у таких конкурсах, або написати відповідну заяву у довільній формі у Приймальній комісії (для вступників які подавали паперові заяви).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru