Склад навчально-методичної ради факультету харчових технологій
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2020
-
Перегляди: 2986
Склад навчально-методичної ради факультету харчових технологій:
1. Михайлицька О.Р. – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів – голова ради
2.Ромашко І.С. – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів – заступник голови ради
3.Доцент Басараб І.М. – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів – секретар ради
4.Коваль Г.М. – декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
5.Драчук У.Р. – доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
6.Цісарик О.Й. – професор, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів
7.Мусій Л.Я. – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів
8.Буцяк В.І. – професор, завідувач кафедри біотехнології та радіології
9.Шемедюк Н.П. – доцент кафедри біотехнології та радіології
10.Мідяний С.В. – доцент кафедри біологічної та загальної хімії
11.Курляк І.М. – доцент кафедри біологічної та загальної хімії
12.Сас Н.Б. – доцент кафедри фізики і математики
13.Білонога Ю.Л. – професор кафедри загальнотехнічних дисциплін
14.Студент Добровольський О.В. – студент 2-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології