EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

16 квітня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за сприяння Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, адміністрації Університету та кафедри права відбулася зустріч начальника відділу з питань праці південного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Бориса Веліахмедова та заступника начальника відділу з питань праці південного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Наталії Щерби з академічною спільнотою та здобувачами нашої Alma mater.

1

1

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, звертаючись до поважних гостей та усіх присутніх, наголосив на важливості ознайомлення працівників Університету та здобувачів освіти із питаннями безпеки на робочому місці, ризиків незадекларованої праці, торгівлі людьми, порушень прав працівників.
Очільник відділу з питань праці південного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Борис Веліахмедов доволі розлого виклав ризики незадекларованої праці та її наслідки для працівника, зокрема в умовах війни. Посадовець окреслив найтиповіші поведінкові моделі недобросовісних роботодавців, дав конкретні рекомендації у випадках порушення прав працівників, навів приклади декількох реальних кейсів, з якими стикалися інспектори відділу з питань праці, і наголосив особливо студентській молоді у процесі трудової діяльності зберігати пильність, знати свої права як працівника і не боятися їх відстоювати.

1

1

Заступник начальника відділу з питань праці південного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Наталія Щерба у своєму виступі також акцентувала увагу присутніх на важливості оформлення трудових відносин, що сприяє не лише безпеці працівників, але й створює гідні умови для професійного зростання, забезпечує комфортні умови праці та взаємини між роботодавцем і працівником у межах чинного законодавства.
Проведення подібних зустрічей є потужним інструментом у підготовці високоосвічених та свідомих працівників, допомагає формувати культуру трудових відносин, підвищувати їх рівень, а також дає змогу запобігти зловживанням чи протиправним діям з боку роботодавців.

1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru