EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

30 квітня на кафедрі фізичного виховання, спорту і здоров’я Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася гостьова лекція на тему “Навчання у пізній зрілості: тренд чи необхідність?”. Лекцію прочитала Наталія Чаграк, доктор педагогічних наук, доктор габілітований, професор Академії імені Якуба з Парадижа, м. Гожув Великопольський (Польща).

Лекція охопила широкий спектр питань, починаючи з потреби в освіті для людей старшого віку та закінчуючи конкретними стратегіями інтеграції цієї демографічної групи в сучасне освітнє середовище. Особливу увагу приділено важливості формальної та неформальної освіти в забезпеченні можливостей для набуття нових навичок, компетентностей та соціальної активності людей похилого віку.

1

1

1

1

1

Здобувачі спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” і викладачі кафедри активно обговорювали різні моделі освіти для старшого покоління та роль університетів, громадських організацій і бізнесу у цьому процесі. За словами професора Наталії Чаграк: “Освіта людей третього віку є не тільки трендом, а й необхідністю, що відповідає потребам сучасного суспільства в неперервному навчанні та особистісному розвитку”.

Допис підготував Назарій ІВАНИЦЬКИЙ, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru