EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Науковий гурток


ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА

  1. Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Сах Б. Поверхневий критерій як параметр інтенсифікації екстрагування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Горпинюк В., Драчук У. Використання камедей у харчових продуктах: користь чи шкода? Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  5. Кривошея В., Драчук У. Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  6. Пінтоха С., Драчук У. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білково-жировій емульсії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  7. Петролюк М., Драчук У. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  1. Пінтоха С., Драчук У. Застосування функціональних добавок у виробництві варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  2. Цимбала О., Драчук У. Використання харчових волокон у технології напівфабрикатів на м'ясній основі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  3. Пашко І., Драчук У. Інноваційні композиції шприцювальних розсолів для крупнокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  4. Корсун П., Драчук У. Сучасні тенденції виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  5. Лісовий М., Драчук У.Р. Копчення птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  6. Кутельмах А., Драчук У. Склад та властивості лляної олії. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
  7. Ткачук Я., Драчук У. Застосування ферментів у м’ясній промисловості. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА

  1. Мілованова А., Коваль Г. Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  2. Цьолка Х., Коваль Г. Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  3. Осірак Т., Коваль Г. Дослідження якості зефіру, що реалізується в гіпермаркеті «Ашан». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  4. Колодрубець В., Коваль Г. Якість халви вітчизняних виробників. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА

  1. Юрчук А., Сімонова І., Дослідження асортименту якості маргарину. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Вовк Б., Сімонова І., Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Мельничук Р., Сімонова І., Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Сімонова І., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  5. Мартин Н., Сімонова І., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  6. Походжай Л., Сімонова І., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м’яса перепелів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  7. Коник Л., Сімонова І., Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиною. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  8. Баб’як Т., Сімонова І., Удосконалення технології ліверних ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І. Веганські боули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я». Актуальні питання розвитку науки та техніки: LXXIX Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (7 лютого 2022. Львів). Львів: 2022 р. С. 23–26.
  10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м’яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
  11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м’ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
  12. Геровький Т., Сімонова І. Обліпиха у технології пресерв рибних. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  13. Лісовий М., Сімонова І. Еволюція копчених продуктів у сучасному харчуванні: від традиційної до вуличної гастрономії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  14. Цюпка Н., Сімонова І. Харчуємося у ритмі: вплив сучасного життя на наші харчові звички. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  15. Войтик У., Машталер М., Сімонова І. Використання м'яса яловичини у технології м’ясних консервів для дитячого харчування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  16. Душка О., Нуцковський Ю., Студений Н., Сімонова І. Удосконалення технології напівфабрикатів з м'яса птиці з використанням маринадів на основі горобини червоної (sorbus aucuparia). Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  17. Коба Б., Корсун П., Сімонова І. Підвищення якості ковбас для грилю шляхом обробки оболонок дубильними речовинами рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  18. Лісовий М., Сімонова І. Технологія напівкопчених ковбас: традиції та інновації. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  19. Ружило Х., Сімонов Р., Сімонова І. Вплив температурного режиму зберігання на фізико-хімічні та мікробіологічні показники м’ясних напівфабрикатів із яловичини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  20. Шутяк Н., Демчук Н., Сімонова І. Технологія використання м’ясних паштетів з альтернативних сировинних компонентів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.

 

 

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ

  1. Палюх Г., Здеб В., Галух Б. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  2. Скібіцька М., Галух Б. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  3. Костур Р., Галух Б. Безпека продуктів з м’яса птиці за мікробіологічними показниками. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  4. Головочаку П., Галух Б. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  5. Баранич А., Галух Б. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі риб’ячого жиру. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  6. Пагулич Н., Галух Б. Рослинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  7. Табачнюк Д., Галух Б. Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «Alheira de Mirandela». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2019 р.
  8. Петролюк М., Галух Б. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінності. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
  9. Сах Б., Галух Б. Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
  10. Боднар А., Галух Б.І. Технологічні особливості виробництва національних м'ясних продуктів способом сухого висушування та копчення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  11. Лісова У., Галух Б.І.. Розробка технології нового виду шинки вареної в оболонці з використанням багатокомпонентного розсолу. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  12. Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  13. Якубляк Ю., Галух Б.І. Дослідження термінів придатності напівкопчених і варено-копчених ковбас в модефікованому латексному покритті. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  14. Петрик М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу та тривалості дозрівання на вологозв’язувальну здатність при виробництві продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  15. Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу і тривалості соління на вихід продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.. Львів: 2023 р.
  16. Боднар А., Галух Б.І. Вивчення технологій виробництва національних страв та популяризація традиційних закарпатських страв . Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  17. Конський С., Галух Б.І. Дослідження використання штучного інтелекту в формуванні рецептур м’ясних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  18. Маковський Д., Галух Б.І. Дослідження показників якості м’ясорослинних хлібців функціонально-профілактичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  19. Медвецький Я., Галух Б.І. Дослідження мікроструктури напівкопченої ковбаси «покутська» з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  20. Горбань Р., Галух Б.І. Дослідження впливу рослинних добавок на якість напівкопчених ковбас з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  21. Боднар А., Яворницька Л., Галух Б.І. Скульська І. В. Порівняльна характеристика продуктів тваринного та рослинного походження в раціоні людини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  22. Булашев В., Галух Б. Технологічні особливості виробництва майонезів, збагачених комплексами антиоксидантів і біологічно активних речовин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  23. Глова О., Галух Б. Основні тенденції підвищення смакових властивостей емульсійних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  24. Фреїшин А., Галух Б. Використання м’яса курчат-бройлерів і голубів м’ясних порід у виробництві м’ясних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.

БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА

  1. Сенів С., Басараб І. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Онищак А., Басараб І. Застосування хітозану при виробництві консервів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Опришко С., Басараб І. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сиров’ялених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Корда Ю., Басараб І. Інноваційні технології переробки крові. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  5. Степаняк Я., Басараб І. Функціональні м’ясо-рослинні консерви. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  6. Гарасим Х., Басараб І. «Sous-vide» – інноваційний метод у технології м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  7. Герез Н., Басараб І. Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  8. Гвоздінський Ю., Басараб І. Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  9. Гейко Н., Басараб І. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  10. Гейник С., Басараб І. Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  11. Кедрук О., Басараб І. Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  12. Гординська Ю-І., Басараб І. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  13. Гвоздінський Ю., Басараб І. Удосконалення технології варених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  14. Сидір П., Басараб І. Удосконалення технології мясопродуктів із нетрадиційної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  15. Кушнір Н., Давидкін В., Басараб І. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  16. Костів В., Басараб І. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  17. Демчук Н., Басараб І. Якість та безпека елітних видів ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  18. Коба Б., Басараб І. Дослідження м'ясних консервів: оцінка якості, ризиків та сучасних тенденцій розвитку. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  19. Козак Д., Басараб І. Функціонально-технологічні властивості рослинних паштетів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
  20. Прокопяк М., Басараб І. Дослідження функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів геродієтичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА

  1. Худинець І., Ромашко І. Тверді жири у харчовій промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Мельничук В. Раціональна переробка олійно-жирової сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Морозова У., Ромашко І. Сучасна індустрія соусів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Винничак М., Ромашко І. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  5. Ружило Х., Ромашко І. Перспективи інноваціного розвитку харчової галузі в Україні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru