EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
  4. Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
  5. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  6. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). Р. 21 29.
  7. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  8. Bilonoga Y. Improvement of the method of calculating heat transfer coefficients using glycols taking into account surface forces of heat carriers / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, V. Stybel, I. Dutsyak, U. Drachuk // Chemistry & Chemical Technology. 2023. 17(3). Р. 608 616.
  9. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). Р. 26 34.
  10. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). Р. 61 68.
  11. Bilonoga Y. Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L.Bilonoga, V.V. Stybel, O.R. Maksysko, U. R.Drachuk //Resource and energy saving technologies in the chemical industry. 2022. 6. Р. 16.
  12. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L. Bilonoga, V.V .Stybel, O.R .Maksysko, U.R. Drachuk // Publishing House “Baltija Publishing”, 2022.
  13. Bilonoga Y. Use of new similarities Bl and Blturb. to optimize the calculation and selection of heat exchange equipment for working with nanofluid coolants / Y. Bilonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.46 53.
  14. Bilonoga Y. Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // Journal homepage 2021. 39 (6). Р.1697 1712.
  15. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). Р. 65 71.
  16. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  17. Bіlonoga Y.A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat Exchange Equipmen t using Nanofluids / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // International Journal of Heat an d Technology. 2020. 38 (1). Р.151 164.
  18. Simonova I.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10 (2). Р. 435 439.

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка технологій та розширення асортименту м'ясних, м'ясо-рослинних та м'ясо містких продуктів харчування;оздоровчі продукти: якість, ефективність, безпека.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  4. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  5. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  6. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  7. Пешук Л. Огляд стратегій розвитку та особливостей виробництва інноваційних продуктів з водоростей / Л. Пешук, І. Сімонова, Д. Приходько // Вісник НТУ «ХПІ ». Серія: Нові рішення в сучасних технологіях.. 2023. 2(16). С. 86 91.
  8. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  9. Peshuk L.V. Quality management in the technology of mayonnaise sauces with non traditional raw materials / L.V. Peshuk, V.A. Bakhmach, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2022. 20 (2). Р.253 264.
  10. Peshuk L.Modern trend health products with microalgae / L.Peshuk, I.Simonova, I.Shtyk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97). Р.52 59.
  11. Haschuk O. Improvement of technology of pate in the shell with the use of dietary supplement / O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97), Р.46 5
  12. Peshuk L. Prospects for using extractive oils of spicy aromatic raw materials in the technology of formed semi finished products /L. Peshuk, I. Simonova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.33 38.
  13. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  14. Peshuk L. V. Technology of obtaining essential oil extracts from spicy and aromatic raw materials and their influence on meat and fish molded ready to cook products / L.V. Peshuk, I.I. Ibatullin, I.G. Radzievska, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2021. 29 (4). Р.614 624.
  15. Пешук Л.В. Розробка м'ясо рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування / Л.В. Пешук, І.І. Сімонова //Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут". 2021. 3 (39). С. 74 80.
  16. Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
  17. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  18. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.
  19. Гащук О. Удосконалення технології паштету з використанням дієтичної добавки./ О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Сімонова // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (93). С. 72 76.
  20. Simonova I. I.Influence of different methods of heat treatment on the technology of special purpose meat delicacies // I. I. Simonova,L. V. Peshuk // Modern engenering problems, challenges and modernity: Collectivmonograf. Riga: Baltija Publishing. 2020. Р. 351 369.

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ:

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
  4. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  5. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  6. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  7. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  8. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  9. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  10. Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
  11. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  12. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.

БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА

 

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31. 2(139). Р. 46 66.
  4. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  5. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  6. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  7. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  8. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  9. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  10. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології та стандартизація м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Майкова С. Інноваційні підходи до створення м’ясних напівфабрикатів з додаванням рослинних компонентів / С. Майкова, I. Ромашко, O. Маслійчук, O. Вівчарук// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2024. 26(102). С. 60 66.
  2. Shemediuk N. Indukuvannia systemnoi stiikosti roslyn ta perspektyvy vykorystannia Streptomyces yak ahentiv biokontroliu infektsiinykh zakhvoriuvan/ N. Shemediuk, I. Romashko, V. Butsiak, I. Dvyliuk, O. Shved// Chemistry, Technology and Application of Substances. 2022. 5(1). Р. 102 116.
  3. Ромашко I. Використання рідких, жирових відходів закладів ресторанного господарства як альтернативної сировини у харчовій промисловості, біомедичних і фармацевтичних застосувань та виготовлення біопалива / I. Ромашко, С. Майкова O. Вівчарук, В. Івасів// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2023. 25(100). С. 80 87.
  4. Майкова С. Каротинвмісні біойогурти та їх використання для розроблення біологічно цінних ресторанних страв / С. Майкова І. Ромашко, O. Вівчарук Н. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2022. 24 (97). С. 27 33.
  5. Ромашко І. С. Проблеми управління трудовими ресурсами на промислових підприємствах України в умовах економічної нестабільності / І.С. Ромашко, А.А. Меліхов // III Всеукраїнської науково практичної конференції, Харківський національний університет. 2021.
  6. Бомба М. Я. Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї сировини Скoлiвщини у виготовленні страв галицької кухні / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, І. С. Ромашко, Н. П. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2021. 23 (96). С. 82 87.
  7. Майкова С. В. національних страв та їх адаптація для сучасних закладів ресторанного господарства/ С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки. 2020. 15. С. 120 128.
  8. Майкова С.В. Інноваційне виготовлення продукції ресторанного господарства із фунготерапевтичним ефектом./ С. В. Майкова, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: «Економічні науки». 2020. 14. С. 122 128.
  9. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА

Напрям наукової діяльності: Товарознавча оцінка якості мʼясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Вербіцька В. Оцінка технологічних показників запорізького рулону з мікробним метаболітом трегалозою/ В. Вербіцька, М. Кухтин, П. Процак, А. Сидоров, Г. Коваль// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 2025. 27 (103). С. 23-30. 
  2. Богданова А.Ю. Monitorynh dermatolohichnoi patolohii dribnykh tvaryn v umovakh veterynarnoi kliniky “Veles” (m. Mykolaiv) / А.Ю. Богданова, O. В. Іовенко, Г.М. Коваль // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2024. 26(114). С. 38 42.
  3. Кухтин М.Д. Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv / М.Д. Кухтин, О.Й. Цісарик В. З. Салата, Г.М. Коваль, В.Т. Климюк // Здоров’я людини і нації. 2024. 3. С. 47 58.
  4. Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
  5. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  6. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  7. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  8. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  9. Цісарик О.Й. Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями / Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Коваль Г.М., Сливка І.М. // . Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2022. 28(5). С. 105 117.
  10. Іовенко A. В. Поширення отитів у собак у місті Одесі / Іовенко А.В., Юрченко М.Є., Коваль Г.М. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2022. 24(107). С. 40 43.
  11. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.

ДВИЛЮК ІВАННА ІВАНІВНА

  1. Шемедюк Н. П. Індукування системної стійкості рослин та перспективи використання Streptomyces як агентів біоконтролю інфекційних захворювань. СТAS / Н. П. Шемедюк, І. С. Ромашко, В. І. Буцяк, І. І. Двилюк, О. В. Швед // Львів, 2022. 5(1). С. 102 116.
  2. Руденко О. П., Біотехнологічні засади підвищення екологічного стану природних джерел міста Львова / О. П. Руденко, Н. А. Литвин, Б. В. Гутий, І. І. Двилюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. 2022. 24(96). С. 153 161.
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru