EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Screenshot 20230504 103415 PowerPoint 1

03-04 травня 2023 року на кафедрі менеджменту Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького проходила Студентська наукова конференція «Дні студентської науки».
Відкриття конференції розпочалось із вітальних слів декана факультету Олега Гримака та завідувача кафедрою Богдана Батюка. Декан факультету наголосив на важливості продовження наукової роботи в умовах війни та на актуальності проблематики цьогорічної конференції. Завідувач кафедрою в свою чергу теж подякував юним науковцям, що в такий нелегкий час вони гарно вчаться і представляють наукові роботи, тому що якісна освіта сьогодні є надзвичайно важливою для відбудови української держави.

InCollage 20230504 105607550
На конференції було прозвучали наукові доповіді, присвячені проблемам теорії і практики в сучасному менеджменті. Студенти поділилися своїми науковими напрацюваннями з таких питань, як управління комунікативною політикою, технології прийняття управлінських рішень, важливості soft і hard skills в діяльності менеджера, ролі тайм-менеджменту в сучасному управлінні, важливості стратегічного управління тощо. Варто відзначити доповіді студенток Марти Бали та Софії Скоробогатої, які торкнулися надзвичайно болючої проблеми сьогодення – війни в України, зростання рівня безробіття, міграції та впливу цих процесів на розвиток менеджменту в повоєнний період.
Варто зазначити, що всі доповіді учасників конференції відзначалися високою якістю наукового викладу та прикладним характером. Тези будуть опубліковані у збірнику тез доповідей, з яким можна буде ознайомитися у розділі «Наука», закладці «Конференції студентські». Кожен учасник конференції отримав диплом чи сертифікат. Дякуємо здобувачам вищої освіти за плідну працю і бажаємо продовження їхньої наукової діяльності у мирній вільній Україні.

Доповідь підготувала
доцент кафедри менеджменту Мирослава Вовк

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru