Статті опубліковані за участю студентів
- Деталі
-
Опубліковано: 16 жовтня 2024
-
Перегляди: 24
1. Хоменко М., Ваврисевич Я.С. Різні види перцю та їх користь для організму // Матер. міжнар. конф. 25-26 квітня, Львів, 2018, с. 203-204.
2. Богдан В., Ваврисевич Я.С. Різні види перцю та використання їх у продуктах споживання // Матер. міжнар. конф. 25-26 квітня, Львів, 2018, с. 208-210.
3. Бринько М., Яворницька Л., Гаврилів В., Ваврисевич Я.С. Порівняння деяких властивостей ксантану, агар-агару і складових у виготовленні веганських мусових десертів // Матер. міжнар. конф. 4-5 травня, Львів, 2023, с. 61-63.