EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11 1

30 січня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася Конференція трудового колективу. Делегати конференції у кількості 156 осіб затвердили регламент і проголосували за створення президії, лічильної комісії, редакційної комісії та секретаріату.

Голова Первинної профспілкової організації Університету, доцент Роман Івашків виступив та ознайомив делегатів із оновленими пунктами Колективної угоди між адміністрацією Університету та Первинною профспілковою організацією Університету. Роман Івашків зазначив, що “колективна угода визначає взаємовідносини Адміністрації та колективу з питань економічного та соціального розвитку, встановлює локальні нормативні положення, які регламентують умови використання праці, відтворення робочої сили відповідно до законів і кодексів про працю України, Закону України «Про колективні договори», ухвал Вченої ради та галузевої угоди, що підписана між Міністерством освіти і науки та Профспілками України”.

 

11 2

В обговоренні запропонованої Колективної угоди взяли участь провідний юрисконсульт Валентин Кравець, завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів, професор Ярослав Півторак, доцент кафедри маркетингу, голова профспілки факультету економіки та бізнесу Надія Кубрак, доцент кафедри біотехнології та радіології Теодор Гривул. Конференція трудового колективу розглянула й одноголосно ухвалила Колективну угоду Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Відповідно до порядку денного Конференція заслухала звіт в. о. ректора Університету, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака про роботу за 2023 рік. У звіті ґрунтовно викладено результати діяльності закладу вищої освіти. Свою доповідь очільник Університету розпочав з огляду кадрової політики Університету, зокрема підготовки кадрів вищої кваліфікації та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

В аналізі освітньої діяльності висвітлив навчально-методичну роботу, процес формування контингенту здобувачів вищої освіти, прийом на навчання, дії, спрямовані на підвищення якості підготовки фахівців, наголосив на важливості зв’язків з виробництвом та заходів щодо працевлаштування випускників, окреслив шляхи підвищення якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти і внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти.

Доволі багато уваги в. о. ректора Іван Парубчак приділив аналізові наукової та науково-технічної діяльності Університету, подав огляд наукової тематики та фінансування тем наукових досліджень, які тривають в Університеті, виклав основні результати наукової діяльності у 2023 році, охарактеризував розвиток інноваційної наукової діяльності та інфраструктури Університету, роботу аспірантури та докторантури і спеціалізованих вчених рад. Як частину наукової діяльності Університету підсумував здобутки студентської наукової роботи та розглянув діяльність Наукової бібліотеки.

Також в. о. ректора відзначив активне міжнародне співробітництво, що сприяє успішній діяльності закладу вищої освіти. У звіті очільник Університету не оминув увагою виховну, профорієнтаційну, рекламну та спортивно-масову роботу, без якої неможливо підготувати висококваліфікованих фахівців та свідомих і відповідальних громадян своєї держави.

На завершення прозвітував про фінансове, матеріально-технічне та адміністративно-господарське забезпечення діяльності Університету, проаналізував виконання кошторису, господарську діяльність.

Іван Парубчак наголосив на вагомості внеску Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у заходах, спрямованих на підтримку внутрішньо переміщених осіб, яких було забезпечено житлом, харчуванням, надано медичну, психологічну допомогу та юридичні консультації.

11 3

11 4

11 5

У процесі обговорення Звіту в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Івана Парубчака делегати висловили свої коментарі щодо презентованих матеріалів, відзначили їх докладність та інформативність. Представлений звіт учасники конференції трудового колективу одноголосно затвердили.

11 6

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru