Майстер-клас з інновацій ‒ навчання на прикладі ТМ “Галицької свіжини”
У сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, інновації в галузі промислового будівництва та санітарної техніки стають ключовим чинником успіху харчових підприємств. Здобувачі вищої освіти мають унікальну можливість вивчати та застосовувати ці технології, щоб стати лідерами у сфері харчових технологій та біотехнологій.
5 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнологій у межах вивчення дисципліни “Промислове будівництво і санітарна техніка в мʼясній галузі” доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух розпочав курс лекцій в умовах виробництва компанії “Галицька Свіжина”.
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 151
Запрошуємо Вас на 3-денний тренінг від Організації Об'єднаних Націй з Промислового Розвитку (UNIDO) "Зелене відновлення в освіті та підприємництві", спільно з Національним Центром розвитку інновацій і навчання підприємництву (NCDIEL).
Навчання для викладачів, методистів та керівників підрозділів, університетів.
Формат: онлайн
День 1. Четвер, 07 березня, 09:45-15:00.
Реєстрація: https://zoom.us/meeting/register/tJwpc-igpjsvGt18q5FHen5CvT_Rd2F6_MPP
День 2. Вівторок, 12 березня, 10:00-15:00. Реєстрація:
https://zoom.us/meeting/register/tJ0lcO-hqz0rGNx7KuOuL5h10OXNQa8dBaId
День 3. Четвер, 14 березня, 10:00-15:00. Реєстрація:
https://zoom.us/meeting/register/tJ0ld-ysqDovG9d3OCMk3dtn0S0UvfjYDJGh
Мова проведення: англійська та українська (переклад).
Програма та реєстрація - в додатку.
- Деталі
-
Опубліковано: 06 березня 2024
-
Перегляди: 103
Представники Національної гвардії України відвідали Університет
5 березня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч в. о. ректора Університету, професора Івана Парубчака та студентської молоді Університету з представниками Національної гвардії України як одного з військових формувань нашої держави.
- Деталі
-
Опубліковано: 06 березня 2024
-
Перегляди: 236
На тренінгу з психотравми із mehad
Французька неурядова організація Mehad, партнером якої є Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, постійно надає можливість викладачам кафедри реабілітації та здоров’я людини і здобувачам вищої освіти у галузі охорони здоров’я підвищувати свої теоретичні знання та практичні навички у галузі невідкладної допомоги та підтримки здоров’я людей, які постраждали внаслідок війни та природних катастроф.
- Деталі
-
Опубліковано: 05 березня 2024
-
Перегляди: 92
Чемпіонат Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок
2 березня 2024 року у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся Чемпіонат Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь спортсмени 10 вагових категорій з Жидачева, Самбора, Борислава, Львова.
Під час Чемпіонату Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок відібрано спортсменів, які виборюватимуть нові титули на Чемпіонаті України, що відбудеться в місті Луцьку у квітні.
Переможці Чемпіонату Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок отримати нагороди з рук в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака та оргкомітету змагань.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2024
-
Перегляди: 140
ОГОЛОШЕННЯ
7 березня 2024 року о 10.30 год. у аудиторії № 10 на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбудеться гостьова лекція зі спеціалістами Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області для здобувачів першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2024
-
Перегляди: 116
Від теорії до практики!
Важливою складовою у підготовці фахівців є практичні навчання. Науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та біотехнології забезпечують проведення навчальних та лабораторно-практичних занять у кращих підприємствах України.
1 березня 2024 року викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та адміністрацією супермаркету “Сільпо” було проведено виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2024
-
Перегляди: 153
Здобувачі вищої освіти спеціальності 227 “Терапія та реабілітація” на І Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції з ерготерапії
1–2 березня здобувачі вищої освіти кафедри реабілітації та здоров’я людини, ОПП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти “Фізична терапія, ерготерапія” та ОПП другого (магістерського) рівня “Фізична терапія” взяли участь у І Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції з ерготерапії “Ерготерапія – професія майбутнього”.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2024
-
Перегляди: 142