Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»
15 травня завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Йосипівна Цісарик, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Романівна Драчук та доцент цієї кафедри, керівник відділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштування випускників Богдан Іванович Галух провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» ТРЦ «Victoria Gardens» для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Вступ до фаху».
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 1914
Засідання Вченої ради університету
У четвер, 23 травня 2019 р. об 14.30 год. в аудиторії №6
відбудеться засідання Вченої ради університету.
1. Про зміни до «Положення про порядок заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького»
Доповідач: перший проректор Турко І.Б.
2. Про виявлення академічного плагіату в наукових роботах
Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О.М.
3. Про критерії оцінювання (рейтинг) діяльності НПП університету.
Доповідач: зав. навч. відділу Пенцак Т.Г.
4. Про рекомендацію до друку навчального посібника «Визначення економічної ефективності проведених ветеринарних заходів» (автори Д.М.Левківський, Н.Д. Левківська, Б.В.Гутий)
Доповідач: доцент Левківський Д.М.
5. Звіт про роботу наукового «Вісника» ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького
Доповідач: відповідальний за випуск журналу проф. Гутий Б.В.
6. Щодо присвоєння вченого звання доцента Мусій Л.Я.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
7. Щодо проходження стажування за кордоном Конопленко Н.А., Костишина Є.Є., Дмитрів О.Я., Кави С.Й.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
8. Різне.
Голова Вченої ради
професор В. В.СТИБЕЛЬ
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 1315
Автентичні весняні забави для літніх людей міста Львова
15 травня у Львівському палаці мистецтв відбулось свято для літніх людей міста Львова "Весняні забави з Троїстими музиками". Організатором свята є Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування. Активними учасниками цього соціального проекту стали студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 травня 2019
-
Перегляди: 2164
В університеті розпочато аудиторську перевірку
16 травня 2019 року в університеті розпочато аудиторську перевірку міжнародною аудиторською компанією UnitedRegistrarofSystems (Holdings) Ltd. на предмет отримання сертифікату ISO 9001 системи управління якістю.
В процесі роботи аудиторської перевірки будуть вказані недоліки і зауваження до системи управління якістю університету, виявлені пріоритетні напрямки роботи та встановлені контрольні показники відповідності стандарту ISO 9001.
ISO 9001 це міжнародний стандарт для підприємств, що містить критерії для документування, впровадження і сертифікації системи менеджменту якості.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2019
-
Перегляди: 1434
Навчання студентів у виробничих умовах
Студенти II курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза" провели лабораторні заняття з дисципліни "Сенсорний аналіз ідентифікація і склад харчових продуктів" на ПрАТ "Тернопільський молокозавод", виробника усім добре відомого бренда " Молокія". Це перше підприємство в Україні, котре виготовляє молоко за німецькою технологією "Fresh Milk Technology" ( свіже молоко). Виробничі потужності підприємства сертифіковані компанією BUREAU VERITAS і відповідають міжнародному стандарту ISO 22000:2005 і є безпечними для працівників та якісними для виробництва продукції. Після закінчення заняття була проведена дегустація широкого асортименту продукції. Дякуємо усім за співпрацю і допомогу у проведенні заняття.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2019
-
Перегляди: 1398
Всесвітній день вишиванки
Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Вишиванка протягом багатьох століть використовувалася українцями в повсякденному гардеробі, але водночас сприймалася як оберіг – символ здоров'я та краси. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку.
У Львові науковці та практики обговорили актуальні питання викладання основ ресурсоефективного виробництва в університетах
15 травня у Львові з ініціативи Центру ресурсоефективного та чистого виробництва відбувся інформаційний семінар для закладів вищої освіти на тему: «Імплементація курсу з ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ) у навчальні програми закладів вищої освіти: переваги та можливості». У семінарі взяв участь викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Дмитро Соломонко.
- Деталі
-
Опубліковано: 16 травня 2019
-
Перегляди: 1713
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина»
23-25 квітня 2019 року на базі Подільського державного аграрно-технічного університету (м. Кам’янець-Подільський) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина».
- Деталі
-
Опубліковано: 16 травня 2019
-
Перегляди: 1919
Журавлики любові
Студентське самоврядування університету провело акцію-флешмоб "Журавлики любові" з нагоди дня матері. Вчились робити журавликів з паперу та просто дарували хороший настрій.
- Деталі
-
Опубліковано: 14 травня 2019
-
Перегляди: 2115