«Нове зернятко» шукає майбутніх стипендіатів
26 листопада у нашому університеті відбулася презентація стипендіальної програми «Нове зернятко», яку оголосила компанія «Агропродсервіс» для вісьмох аграрних ВЗО. Представник компанії Василь Тимчишин наголосив, що керівництво «Агропродхолдингу» обрало наш університет не випадково. У компанії, яка має повний цикл вирощування і переробки сільськогосподарської продукції, працюють випускники Львівського національного університету ветеринарної медицини імені С.З.Ґжицького на керівних посадах.
- Деталі
-
Опубліковано: 28 листопада 2018
-
Перегляди: 2039
У «Магеллановому човні», або філософія відкриває обрії
Навздогін Всесвітньому дню філософії (15 листопада 2018) хочеться ще раз повернутися до місця цієї науки у різних вимірах: особистому, науковому, соціальному. Мало хто із людей цивілізації ризикне стверджувати, що обійдеться і без неї. Однак це зовсім не перешкоджає тій же людині відповісти заперечно на питання: «Чи знаєте Ви філософію».
- Деталі
-
Опубліковано: 22 листопада 2018
-
Перегляди: 2645
ОГОЛОШЕННЯ
28 листопада 2018 року о 1430 в аудиторії № 7 відбудеться Конференція трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
- Затвердження Колективного договору ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Затвердження складу Вченої ради ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
- Різне
Оргкомітет
- Деталі
-
Опубліковано: 22 листопада 2018
-
Перегляди: 1511
Екскурсія на Вінницьку птахофабрику
19-20 листопада студенти факультету ветеринарної медицини Софія Бондур, Людмила Зимницька, Марія Карась (3 курс) та Катерина Комар (4 курс) стали призерами та переможцями хакатону SAVC і отримали можливість побувати на екскурсії на Вінницькій птахофабриці.
День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
- Деталі
-
Опубліковано: 21 листопада 2018
-
Перегляди: 2310
Визначення вмісту нітратів в свіжих овочах
Лабораторне заняття з ветеринарно-санітарної експертизи на кафедрі ветеринарно-санітарного інспектування. Студенти III курсу факультету ветеринарної медицини визначають вміст нітратів у свіжих овочах.
Впровадження європейських вимог до безпечності продуктів харчування у навчальний процес
Декан факультету ветеринарної гігієни, екології та права Пеленьо Р.А. і завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Сімонов М.Р. взяли участь у семінарі, присвяченому впровадженню європейських вимог до безпечності продуктів харчування у навчальний процес підготовки фахівців за спеціальностями "Ветеринарна медицина" та "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ»
У Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П. Василенка відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Управління розвитком соціально-економічних систем», присвячена 70-річчю створення кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту. У роботі конференції взяли участь науковці з закладів вищої освіти та наукових установ України, Польщі, Румунії та Білорусії.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2018
-
Перегляди: 2309
Дослідження м’яса
Студенти III курсу факультету ветеринарної медицини "СП" на лабораторному занятті з ветеринарно-санітарного інспектування проводять дослідження м'яса на наявність личинок трихінел методом трихінелоскопії.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2018
-
Перегляди: 1689
Заняття в умовах торгово - виробничої компанії "Львівхолод"
Студенти III курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" провели заняття в умовах торгово - виробничої компанії "Львівхолод". Вивчали правила належного зберігання і транспортування продуктів харчування, умови товарного сусідства, сантарно - гігієнічні вимоги фасування круп і борошна, цілі у сфері якості і безпечності продуктів харчування.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2018
-
Перегляди: 2464