EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У вівторок, 28 лютого, в актовій залі відбулося ся засідання Вченої ради університету. Голова Вченої ради, Голова Вченої ради університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель відкривши засідання, насамперед привітав завідувача кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, доктора ветеринарних наук Миколу Жилу із званням професора і вручив йому атестат професора.

1

Учасники засідання розглянули вісім питань порядку денного. Проректори університету та керівники підрозділів звітували про підсумки роботи за 2022 рік та виносили на обговорення Вченої ради університету нові плани та положення. Зокрема, про підсумки наукової та науково-технічної діяльності університету за 2022 рік та основні напрями і завдання на 2023 рік доповів проректор з наукової роботи, доц. Федець О. М. Головна бухгалтерка університету Демків М. І. звітувала про виконання кошторису Університету у 2022 році та пропонувала на ухвалення кошторис Університету на 2023 рік. Перший проректор, доц. Турко І. Б. розповів про затвердження лімітів стипендіального забезпечення на ІІ семестр 2022-2023 н. Проректор з науково-педагогічної роботи, доц. Двилюк І.В. вніс на обговорення зміни та доповнення до критеріїв оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників. Начальник НДЧ, доц. Щербатий А.Р. розповів про рекомендацію для державної реєстрації тем науково-дослідних робіт, які виконуються за кошти держбюджету та про затвердження тематичного плану науково-дослідних робіт кафедр на 2023 рік.

Учасники засідання також ухвалили Положення про порядок підготовки і видання навчальної літератури у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, проголосували «за» присвоєння вченого звання професору Сімонову Маріану Романовичу, затвердження теми докторської дисертації Деркач І. М., призначення рецензентів та структурного підрозділу для проведення попередньої експертизи докторської дисертації Чечет О. М. та зміну теми дисертаційної роботи Голумбійовської Т. В. та Шаран О. М.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru