EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 6

Відбувся благодійний ярмарок на території Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького "ВетЦентр". Метою ярмарку було нагадування про важливість турбуватися про тварин.
Усі присутні мали можливість отримати досвід із трьох майстер-класів, які провели професіонали своєї справи.

2 6
Майстер клас із кінології провів Руслан Чорниий, який приїхав до нас із м. Харків. Під час проведення майстер-класу з кінології студенти та гості дізнались про науку, що вивчає базові навики тренування собак. Також були відпрацьовані навики, які використовуються при службових завданнях. Все це було підкріплено і практичним показом. Всім було дуже цікаво спостерігати за тим, як вихованець пана Руслана слухається його у всьому.3 5
( https://www.facebook.com/club.zorro )
Майстер клас із зоопсихології відбувся під керівництвом Юлії Бикової. Пані Юлія розповіла гостям про психологію тварин та що вона вивчає, як допомогти тварині у стресових ситуаціях та тримати психіку свого вихованця у стабільності. Також зоопсихологія дає змогу зрозуміти поведінку тварини в певній ситуації.
І детально про реабілітологію розповіла Оксана Голощапова. Реабілітологія потрібна не тільки людям, але й тваринам. Лекція була дуже корисною, адже в теперішній час ми маємо знати, як допомогти нашим чотирилапим друзям. Шляхом реабілітації господарі можуть полегшити процес відновлення тварини після певних чинників, таких як операції, травматичних моментів або ж догляд за тваринами похилого віку .
Студенти та відвідувачі нашого заходу мали можливість скуштувати випічку, яку приготували студенти та гості.
Гостями ярмарку були також школярі, які намалювали малюнки для наших захисників.
Дякуємо всім хто долучився до збору коштів ! Спільними силами ми зібрали 7320 грн, які відразу ж були перераховані для закупівлі військового спорядження (автомобіль) . Також наші військові отримають у подарунок малюнки дітлахів, які, сподіваємося, підтримають їхній дух.
Слава Україні! Героям Слава!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru