EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

114 вересня в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак в рамках проведення виховної години зустрівся зі студентами першого курсу університету трьох факультетів.
На зустріч до очільника університету, яка проходила в актовій залі, завітало майже 300 студентів. У розмові також взяли участь керівничка відділу соціально-культурного розвитку університету Тетяна Купчак, куратори академічних груп.

 

Професор Іван Парубчак привітав першокурсників з початком навчального року, побажав молоді успіхів у навчанні й цікаво і з користю провести студентські роки.
Виконувач обов’язків ректора ЛНУВМБ коротко розповів про діяльність та сьогоднішню ситуацію в університеті. Зазначив, що завжди буде відстоювати права здобувачів вищої освіти. Зініціював проведення постійних ректорських прийомів студентів щонайменше двічі на місяць.
1

1
Іван Парубчак зазначив, що є прихильником постійного діалогу, а не конфронтації. «Кожен на своєму місці власним прикладом має демонструвати свою життєву позицію. Сьогодні Збройні сили України створюють нам усім унікальну можливість вчитися і жити в міру безпечно. А що ми, кожен з нас робить для допомоги нашим воїнам? От, до прикладу, я регулярно раз в два місяці здаю кров для потреб ЗСУ. І вас усіх також закликаю наслідувати мій приклад. Мусите пам’ятати, що університет це ваша домівка на багато років життя. Це ваш старт у майбутнє і ніхто немає права заважати вам розвиватися і шкодити репутації Alma Mater», – підкреслив в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак.

Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru