EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
14 вересня в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак провів нараду із проректорами, деканами та завідувачами кафедр університету. Обговорювалися питання наукової роботи, організації навчального процесу, антикорупційна діяльність. У вступному слові очільник університету, професор Іван Парубчак привітав присутніх з початком навчального року, побажав усім спокійної і продуктивної праці.

 

1
Проректор з наукової роботи Олег Федець детально проінформував про проведення у 2023 році першого етапу конкурсного відбору проектів наукових досліджень та розробок, які здійснюються за кошти державного бюджету. Він наголосив, що подача проектів є обов’язковою для кожної кафедри. Термін їх подачі до 5 жовтня згідно форм, що розміщені на сайті університету в розділі «Наука». Максимальна вартість проекту може становити не більше 800 тис. грн на рік для теоретичних робіт і 1,2 млн грн (у т.ч. щонайменше 20 % на придбання матеріалів/реактивів/комплектуючих) – для експериментальних робіт . Разом із проектом має подаватися науково-експертний висновок. При здійсненні відбору надається перевага проєктам, тематика яких відповідає пріоритетній тематиці при проведенні конкурсів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок у 2023 році, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 07.09.2023 № 1104.
Уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції ЛНУВМБ Христина Кульгавець повідомила про початок роботи в Україні Єдиного порталу повідомлень викривачів. Портал – це захищена система, за допомогою якої можна швидко та зручно подати повідомлення про корупцію, контролювати стан та результати розгляду такого повідомлення, отримати інформацію про статус викривача. Портал гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних. На портал можна подавати повідомлення про корупційні кримінальні правопорушення та кримінальні правопорушення, пов’язані з корупцією, відповідно до визначених статей Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про запобігання корупції».
Христина Кульгавець також розповіла про анонімне анкетування студентів, особливості інформування про роботу в умовах конфлікту інтересів тощо.
Керівник навчально методичного відділу Тарас Пенцак проінформував завідувачів кафедр про особливості відвідування студентами лекційних занять. Він також наголосив, що право на їх вільне відвідування не звільняє здобувачів вищої освіти від здачі лекційного матеріалу на іспитах.

1

1

Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru