EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У п’ятницю, 15 вересня, в Українській академії друкарства відбулося спільне засідання Ради ректорів закладів вищої освіти Львівщини та директорів коледжів.
Йшлося про реформування і виклики системи вищої освіти у час збройного протистояння з Росією та подальшу перспективу розвитку галузі.

3019471

Модератором зустрічі керівників закладів освіти в УАД був генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького представляв в.о. ректора, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак.

 

16387 n

Як зазначив пан Шаров, сьогодні українська освіта перебуває на шляху важливих трансформацій щодо пошуку нових підходів в освіті і науці, відповідно до «Візії майбутнього освіти і науки України». Генеральний директор директорату МОН висловив переконання, що завдяки консолідації зусиль на місцевому та національному рівнях закладам вищої та фахової передвищої освіти вдасться досягнути стратегічних цілей в сфері освіти і науки.

Також на зустрічі було наголошено, що будь-яка трансформація діяльності безпосередньо закладів вищої освіти у контексті їх можливого укрупнення чи об’єднання на найближчий період на порядку денному запланованих реформ не передбачена. Із представленої детальної презентації поетапного реформування системи вищої освіти в Україні можна було виокремити заплановану протягом наступних років оптимізацію діяльності коледжів у статусі відокремлених структурних підрозділів закладів вищої освіти в Україні.


Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru