EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1435

19 вересня 2023 року відбулася робоча зустріч в.о. ректора Івана Орестовича Парубчака з директором відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького» Олександром Федоровичем Давидюком, на якій обговорили особливості функціонування коледжу в сучасних умовах, з’ясували проблемні питання діяльності коледжу та зосередилися на особливостях фінансування коледжу в осінньо-зимовий період.
У процесі спілкування домовилися про тісну співпрацю, незважаючи на розташування навчальних закладів у різних областях. Зокрема, узгоджено залучення педагогічного складу коледжу до наукових заходів, що проводитимуться в Університеті, а також студентів – до культурно-просвітницьких заходів Університету.

Зважаючи на стратегічні домовленості стосовно повної інтеграції коледжу до діяльності Університету, на початку жовтня заплановано робочу поїздку в.о. ректора Івана Парубчака до Рожищенського фахового коледжу для зустрічі з колективом з метою обговорення співпраці.
Іван Парубчак поінформував директора коледжу Олександра Давидюка про результати наради з директорами коледжів Львівщини та спільне засідання Ради Ректорів Львівщини з Генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Шаровим Олегом Ігоровичем, яке відбулося нещодавно у Львові на тему «Особливості реформування діяльності коледжів у системі вищої освіти України».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru