EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22222

Після початку повномасштабної війни росії проти України питання психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення стало надзвичайно актуальним та важливим. Об’єднання професійних навичок і знань спеціалістів сприятиме створенню ефективної системи психосоціальної підтримки цивільного населення.
З цією метою розроблено та затверджено Комплексну програму охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення у Львівській області.

22222222222

661
22 вересня 2023 року в Центрі ім. Митрополита Андрея Шептицького відбулася презентація цієї Програми. В обговоренні взяли участь Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук та заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко (у форматі відеозв’язку).
В.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Іван Парубчак був запрошений і долучився до обговорення Програми.
Війна росії проти України змусила по-іншому подивитися на самоцінність людини, значення психічного здоров’я не лише для якості життя окремої людини, але й у контексті формування колективної свідомості та спроможності громадян до державотворення.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru