EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Амбасадор 1

У межах наявної співпраці між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та Громадської організації “Молодіжне об’єднання «Свідомий вибір»”, які спільно організували та провели чимало заходів, а днями успішно започаткували проєкт “Школа свідомого лідерства”, відбулося підписання договору “Про Амбасадорство”.

 

Амбасадор 2

Виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак, звертаючись до студентської молоді, відзначив ініціативність та креативність організаторів і учасників “Школи свідомого лідерства”, а також насиченість, змістовність й актуальність проведеного заходу всеукраїнського масштабу. “Вдячний за проведення такої потрібної та цікавої акції, яка охопила молодь не лише з Львівщини та західних областей України, а й центральної та східної частини нашої держави. Впевнений, разом ми зможемо реалізувати не один спільний проєкт для активної та небайдужої молоді”, – наголосив Іван Парубчак.

Амбасадор 3

Присутніх представників студентських ініціатив привітали і виконувач обов’язків завідувача кафедри права, доцент Юлія Коверко, доцент Ольга Капітан та доцент Олена Різенко. За допомогу та підтримку у реалізації проєкту “Школи свідомого лідерства” очільник Університету Іван Парубчак та голова Громадської організації “Молодіжне об’єднання «Свідомий вибір»” Владислав Корженевський урочисто вручили подяки Юлії Коверко та Ользі Капітан. А після підписання договору “Про Амбасадорство” Олені Різенко вручили сертифікат, який засвідчує отримання статусу Амбасадора Громадської організації “Молодіжне об’єднання «Свідомий вибір»”.

Амбасадор 4

Амбасадор 5

Підписаний договір сприятиме зміцненню відносин та розвитку дружніх зв’язків між Університетом і Громадською організацією, консолідації їхніх зусиль, допомагатиме втілювати прагнення сторін до обміну досвідом у сфері науки, культури, політики, спорту, що підвищуватиме рівень розвитку громадського та лідерського руху, творчого потенціалу обдарованих дітей та молоді України.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru