EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

8 серпня 2024 року комісія Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, зокрема виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко і декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак з візитом завітали до відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького» та поспілкувалися з його директором Олександром Давидюком.
Представники Університету обговорили з керівником фахового коледжу особливості цьогорічної вступної кампанії, ознайомилися з тим, як відбувається набір здобувачів освіти у цьому структурному підрозділі.

1

Комісія Університету переглянула основну документацію відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького», проконтролювала належність її ведення, особливу увагу зосередила на документації щодо військового обліку.
Зважаючи на тенденції реформування діяльності коледжів у системі вищої освіти України доцільною вбачаємо стратегію інтеграції коледжу до діяльності Університету, що сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг. Об’єднавши інтелектуальний, науковий та матеріальний потенціал Університету та відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького» вибудуємо ефективну та перспективну співпрацю на освітній ниві України.

1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru