EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 1

7 серпня 2024 року очільник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко та доцент кафедри технології і виробництва продукції дрібних тварин Андрій Дружбяк зустрілися із настоятелем храму Святої Трійці, першим капеланом нашого Університету, членом Національної спілки журналістів України отцем Степаном Кащуком та деканом Личаківського деканату Львівської архиєпархії УГКЦ, отцем Михайлом Городиським.

фото 2 2

Предметом зустрічі стало обговорення теми, яка цікава як представникам духовенства, так і науковцям Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Ідеться про бджільництво.

Університет, маючи чималу історію та практичний досвід у вивченні бджільництва, відкрив освітню програму «Бджільництво», відповідно до якої готуватиме фахівців для цієї галузі за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр. Здобувачі матимуть змогу навчатися за денною чи дуальною формами освіти, брати участь у конференціях та круглих столах з питань бджільництва, долучитися до наукової спільноти бджолярів. Освітня програма «Бджільництво» розрахована на три семестри. Тривалість навчання та наповнення освітньої програми можуть зацікавити пасічників-практиків, які, окрім цінних і потрібних знань для їхньої діяльності, здобувають нагоду отримати диплом про вищу освіту чи другу вищу освіту.

фото 3 2

Як відомо, серед духовенства є чимало пасічників, для яких бджільництво стало не лише хобі чи захопленням, а другою професією, котра потребує належної підготовки, знань та досвіду, що науково-педагогічний склад Університету, зокрема біолого-технологічного факультету, може забезпечити.

Сподіваємося, що відкрита освітня програма «Бджільництво» зацікавить сучасних абітурієнтів, чи то вже знайомих зі сферою бджільництва, чи тих, хто прагне опанувати цю галузь знань, і спонукатиме до вступу на навчання та здобуття вищої освіти у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

фото 4 1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru