EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

6 серпня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак та проректор з навчально-виховної роботи Львівського національного університету природокористування, професор Віталій Боярчук відвідали провідну аграрну конференцію України «Агро Інновації 2024» у місті Києві.

1

Представники Університетів мали змогу заслухати спікерів заходу, долучитися до панельних дискусій стосовно впровадження інновацій в аграрному секторі. Іван Парубчак поспілкувався з організаторами конференції «Агро Інновації 2024», зокрема генеральним директором компанії BioNorma Ярославом Чабанюком, домовилися про спільну участь у розробках для агробізнесу зі застосуванням новітніх технологій.

Також очільник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та проректор ЛНУП відзначили наявний потенціал обох закладів освіти щодо спільної участі у проєктах українського аграрного бізнесу в контексті матеріальних зацікавлень, дотацій з метою проведення наукових досліджень, здобуття освіти українським студентством та підготовки висококваліфікованих фахівців для аграрної і дотичних галузей.

1

Конференція «Агро Інновації 2024» – потужна платформа, яка дає змогу всім учасникам ознайомитися з наявними інноваціями аграрної сфери та запроваджувати їх у своїй діяльності, це місце обміну досвідом й спілкування між представниками галузі.
Під час конференції виконувач обов’язків ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Іван Парубчак налагодив комунікацію з представниками Києво-Могилянської бізнес-школи, що створює перспективи подальшої.

1

Участь у подібних заходах, що об’єднують провідних фахівців, інноваторів, науковців та бізнес-лідерів, створює сприятливі умови для обміну знаннями, вирішення актуальних проблем галузі та налагодження тривалої й ефективної співпраці.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru