EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 4

Після приїзду зі зони бойових дій киця Ксеня, живучи в затишних умовах, вже адаптувалася і трішки відновила сили. У нового господаря киця має належний догляд, увагу і все потрібне для того, аби рости активною, грайливою і здоровою.

 

фото 2 5

Як відомо, турбота про тварин полягає в облаштуванні для них належних умов, забезпеченні відповідного догляду, харчування та наданні професійної ветеринарної допомоги. Саме з метою фахового нагляду ветеринарного лікаря киця відвідала Навчально-виробничий центр клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, яким керує та в якому організовує роботу професор Ігор Максимович. Ветеринарні лікарі, зокрема доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин імені Г. В. Звєрєвої Мар’яна Івахів й аспірант кафедри паразитології та іхтіопатології Сергій Гірський оглянули кицю, провели обстеження стану її здоров’я, зважили маленьку пацієнтку, взяли кров на аналіз, надали рекомендації щодо догляду за нею та проведення планових оглядів і вакцинацій.

фото 3 3

Фаховий підхід та дбайливе ставлення працівників Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького до пацієнтів і професійне консультування їхніх власників створюють прихильну атмосферу та викликають бажання повертатися сюди знову не лише у разі потреби, а просто привітатися чи висловити вдячність.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru