EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 3

На черговій зустрічі виконувача обов’язків ректора Університету, професора Іван Парубчак, виконувача обов’язків декана факультету ветеринарної медицини доцента Тараса Пундяка, гаранта освітньо-професійної програми «Ветеринарна медицина» професора Ірини Ковальчук та завідувача відділу якості Наталії Сусол було розглянуто одне з ключових питань у сфері підвищення якості освітнього процесу – дотримання принципів академічної доброчесності.

 

Фото 2 4

«Питання академічної доброчесності як основи якісної освіти та сталого розвитку закладу є дуже важливим», – наголосила Наталія Сусол. Вона зосередила увагу на цінностях здорових академічних відносин у закладі та способах запобігання проявів освітньої недоброчесності. Наголосила, що академічна доброчесність є невід’ємною складовою внутрішньої системи забезпечення якості освіти і стосується кожного учасника освітнього процесу: педагогічних, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

Очільник Університету звернув увагу на актуальність проведення вебінару і розкриття особливостей формування академічної доброчесності, практичних кроках щодо недопущення порушень норм академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу.

Фото 3 2

Гарант ОПП «Ветеринарна медицина» Ірина Ковальчук зупинилася на особливостях нової процедури здійснення акредитації за Положенням 2024 року та постакредитаційного моніторингу. Виклала основні питання, що обговорювали провідні експерти НАЗЯВО на онлайн-заході «Акредитація освітніх програм. Які новації та виклики для ЗВО».

Тарас Пундяк підкреслив, що ОПП «Ветеринарна медицина» побудована на принципах студентоцентрованості, враховує регіональні особливості і потреби ветеринарії. Створені всі умови для формування індивідуальної навчальної траєкторії кожним здобувачем освіти: запроваджено вільний вибір вибіркових дисциплін, обсяг яких становить 25 % від загального навчального плану, освітній процес забезпечує високопрофесійний професорсько-викладацьким склад, а критерії оцінювання знань студентів є зрозумілими та прозорими.

Наприкінці зустрічі очільник Університету Іван Парубчак наголосив, що завдяки функціонуванню внутрішньої системи забезпечення якості освіти на чолі з відділом якості вдалося значно підвищити якість організації освітнього процесу в Університеті та результати робочих груп низки освітніх програм.

Допис підготувала Ірини КОВАЛЬЧУК, професор, гарант освітньо-професійної програми «Ветеринарна медицина»

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru