Впровадження системи НАССР на виробництві
 Студенти 3 курсу спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в межах дисципліни "Управління якістю та безпечністю продуктів харчування" ознайомилися з впровадженням системи НАССР на виробництві.
Студенти 3 курсу спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в межах дисципліни "Управління якістю та безпечністю продуктів харчування" ознайомилися з впровадженням системи НАССР на виробництві.

 Студенти отримали можливість закріпити теоретичні знання та практичні навики щодо особливостей управління якістю та безпечністю за виробництва натуральної ковбасної оболонки. Заняття відбулося на базі німецько-українського підприємства "Хінкель-Когут", котре є найбільшим українським експортером та імпортером даного виду продукції.
Студенти отримали можливість закріпити теоретичні знання та практичні навики щодо особливостей управління якістю та безпечністю за виробництва натуральної ковбасної оболонки. Заняття відбулося на базі німецько-українського підприємства "Хінкель-Когут", котре є найбільшим українським експортером та імпортером даного виду продукції.




 Дякуємо керівництву ТзОВ "Хінкель-Когут" за надану можливість відвідати підприємство та сподіваємося на подальшу співпрацю.
Дякуємо керівництву ТзОВ "Хінкель-Когут" за надану можливість відвідати підприємство та сподіваємося на подальшу співпрацю.
- Деталі
- 
						Опубліковано: 19 квітня 2019
- 
					Перегляди: 3004









 
					
				
							