EN   UA

images 2 КАФЕДРА ГІГІЄНИ, САНІТАРІЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ІМЕНІ М.В. ДЕМЧУКА

Завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Гутий Богдан Володимирович

e-mail: hygiene@lvet.edu.ua

тел.: 239-26-55

facebook

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 2

10–12 вересня 2024 року у місті Кракові (Республіка Польща) за участі в. о. проректора з науково-педагогічної роботи та за сумісництвом доцента кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука Ігоря Двилюка відбулася завершальна зустріч менторів та учасників Всесвітньої програми лабораторного лідерства (ВПЛЛ) в Україні за організації Асоціації лабораторій громадського здоров’я в межах проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерства з питань глобальної медичної безпеки: розширення та покращення стратегій, а також систем лабораторій громадського здоров’я» в Україні у партнерстві з ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» і за фінансової підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (CDC). Варто зазначити, що для участі у цій програмі в якості ментора було відібрано лише 8 осіб з України. Всесвітня програма лабораторного лідерства запроваджена завдяки багатогалузевій співпраці шести провідних організацій, що працюють над створенням інструментів лабораторного лідерства в системі Єдиного здоров’я: Асоціація лабораторій громадського здоров’я (APHL), Центри з контролю і профілактики захворювань США (CDC), Європейський центр з контролю і профілактики захворювань (ECDC), Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), Всесвітня організація охорони здоров’я тварин (OIE), Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ).

 

Фото 2 3

Ця програма сфокусована на підготовці майбутніх лідерів у галузі лабораторної сфери для підвищення якості та ефективності глобальних систем охорони здоров’я людини, тварини та довкілля. Весь курс підготовки за програмою ВПЛЛ відбувався у 4 етапи загальною тривалістю 209 годин, охоплюючи різноманітні теми, спрямовані на розвиток лідерських та управлінських навичок у керівників. В основу цієї програми покладені ключові принципи та компоненти, що побудовані на оволодінні дев’ятьма найважливішими компетенціями, які є основоположними для лабораторного керівництва, і викладені у Системі компетенцій лабораторного лідерства, а саме: Лабораторна система, Лідерство, Управління, Комунікація, Система управління якістю, Біобезпека та біозахист, Епіднагляд за захворюваннями та розслідування спалахів, Готовність до надзвичайних ситуацій, реагування та відновлення, Науково-дослідна робота. Ціллю програми було сприяння розвитку та формуванню профільних експертів з питань лабораторних наук, що відповідає за управління фінансами, мотивацію персоналу, адвокацію лабораторії, побудову відносин зі зовнішніми партнерами та роботу із законодавчими процесами.

Фото 3 1

За результатами проходження тренінгів у Всесвітній програмі лабораторного лідерства (ВПЛЛ) Ігор Двилюк отримав сертифікат, який засвідчує його успішне завершення курсу та набуття необхідних компетенцій. Цей сертифікат визнається на міжнародному рівні та може слугувати офіційним підтвердженням професійних знань і навичок у сфері управління лабораторіями та охорони здоров’я людини, тварини та довкілля. Сертифікат може бути використаний для подальшого професійного розвитку, підвищення кваліфікації, а також як частина вимог до кар’єрного зростання в національних і міжнародних організаціях.

Screenshot 47

Screenshot 46

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru