EN   UA

емблема маркетинг

 

 КАФЕДРА МАРКЕТИНГУ

 Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Поперечний Степан Іванович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 1

Днями відбулася зустріч ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака з ректором Київського університету права НАНУ, професором, заслуженим юристом України Юрієм Бошицьким.

Учасниками зустрічі також були Юрій Цица, керівник філії Київського університету права НАНУ у Львові та Мар’яна Дорош-Кізим, доцент кафедри маркетингу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

 

фото 2 1

У процесі спілкування очільники університетів обговорили перспективи подальшої співпраці між їхніми закладами освіти. Зокрема, зосередилися на напрямах співробітництва, які охоплюють проведення спільних заходів з правової та цифрової просвіти населення, функціонування безкоштовної «Юридичної клініки» для населення, запланували тісну взаємодію зі закладами освіти, а саме у профільному навчанні, профорієнтації молоді, розробці та реалізації освітніх програм та проєктів за потреби. 

фото 3 1

Юрій Бошицький детально розповів про Київський університет права НАНУ, який є одним із найавторитетніших провідних навчальних закладів України та єдиний у нашій державі заклад освіти, підпорядкований Національній академії наук України, коротко ознайомив з його історією, досягненнями, напрямами навчання.

фото 4

У подарунок університетській спільноті та бібліотеці Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького гості передали фахову юридичну літературу.

Іван Парубчак висловив глибоку вдячність за візит колеги до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та озвучив готовність до взаємовигідної співпраці з Київським університетом права НАНУ.

фото 5

Переконані, що ця зустріч закладе надійні підвалини до побудови міцних зв’язків між університетами та стане запорукою плідної співпраці у царині підвищення правової та цифрової грамотності населення, а також створення кращих умов для навчання та розвитку молоді.

Допис підготувала Мар’яна ДОРОШ-КІЗИМ, доцент кафедри маркетингу

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru