EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

Важливим та невід’ємним елементом навчального процесу є практична підготовка здобувачів вищої освіти, метою якої є закріплення та поглиблення теоретичних знань і отримання практичних навичок. Навчальними планами підготовки здобувачів на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» передбачена навчальна практика, а також виробнича практика в Юридичній клініці університету і в юридичних особах публічного та приватного права.

01Навчальну практику з дисципліни «Кримінальне право» з 22 травня по 02 червня 2023 року проходили здобувачі 2-го курсу. Під час практики з метою закріплення теоретичних знань студенти-правники розв’язували ситуативні задачі та виконували інші практичні завдання. Також разом із керівником практики професором Богданом Телефанком студенти відвідали Сихівський відділ поліції, де ознайомились з роботою дільничних та поліцейських, а ще оглянули кімнати для утримання підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення і побачення з адвокатом та ознайомились з обладнанням, яке використовується у повсякденній роботі поліцейських. А ще здобувачі вищої освіти прослухали лекцію від працівників поліції у сфері ювенальної превенції.
Виробничу практику в Юридичній клініці з 08 травня по 02 червня 2023 року проходили здобувачі 3-го курсу. Під час практики студенти ознайомилися з особливостями діяльності Юридичної клініки, проводили інтерв’ювання та консультування громадян, які до неї звернулися, вивчали значення медіації у вирішенні конфліктних ситуацій тощо. Одним із завдань практики було проведення правоосвітньої роботи, тому практиканти зустрілися зі студентами інших спеціальностей та ознайомили їх з антикорупційним законодавством, а ще провели для них інтелектуальну гру «Антикорупційна мафія», яка ознайомлює учасників з інструментами подолання корупції та принципами функціонування бюджету міста, роботою правоохоронних органів, судової системи, органів місцевого самоврядування і діяльністю громадських активістів. У межах виробничої практики студенти разам із завідувачем клініки Богданом Мелехом також відвідали Офіс підтримки родин військовослужбовців, де ознайомилися із роботою даної організації та процедурою надання консультацій.

01

01

01

01

01

01

 

 

01

01Важливим компонентом освітньо-професійної програми «Право» є виробнича практика в юридичних особах публічного та приватного права, яка готує здобувачів вищої освіти до майбутньої професійної діяльності. Здобувачі 4-го курсу проходили виробничу практику з 24 квітня по 19 травня 2023 року в судових, правоохоронних та правозахисних органах, а також в органах місцевого самоврядування. Зокрема студенти-правники Андрій Хімко та Марія-Софія Бурак проходили виробничу практику у Львівському апеляційному суді. «Під час практики ми ознайомилися із внутрішньою структурою і завданнями суду, порядком діловодства у суді, порядком роботи з реєстрації судових справ та порядком ведення судового засідання. Також ми відвідували судові засідання та виконували завдання керівника практики. Виробнича практика була інформативною та насиченою. Впевнені, що досвід, отриманий під час практики, знадобиться нам у майбутньому», - підсумували студенти.
За результатами проходження навчальної та виробничої практики здобувачі вищої освіти підготували звіти про проходження практики та успішно їх захистили.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru