EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2023 05 15 09 56 55 944

Цього квітня мені випала чудова нагода стати учасницею двотижневої програми SPINAKER, «Excellence in clinical science» у Природничому університеті у Вроцлаві. За допомогою цього проєкту була можливість збагатити свої знання у сфері ветеринарної медицини та вдосконалити практичні навички. Під час програми ми мали змогу попрацювати за таким напрямком як хвороби собак і котів. Ми практикувалися на кафедрах репродукції та діагностичної візуалізації. Перший тиждень ми відвідували онлайн лекції, які були проведені на високому рівні одними з найкращих спеціалістів у своїй справі - Євою Станчик та Андреа Мюніх. А вже на другому тижні ми зустрілись у мальовничому Вроцлаві та продовжили там наше навчання, освоюючи теоретичні знання на практиці. Заняття проходили дуже цікаво та насичено. Ми дізнались багато нового та чудово провели час.

 

зображення viber 2023 05 15 09 56 56 347

Окрім навчальної частини, ми мали змогу познайомитись із польською культурою та вчились танцювати польських народних танців, а саме Полонез та Краков’як. Дякуємо гуртку «Jedliniok», який створив нам хороший настрій та незабутні емоції!

зображення viber 2023 05 15 09 57 01 062

Вроцлав - справді, чарівне місто, яке є багатим на свою історію та архітектуру. Ми мали змогу переконатися в цьому, відвідавши екскурсію по місту та побачивши все на свої власні очі. Не лише Вроцлав є прекрасним, в Польщі безліч історичних місцевостей з неймовірними краєвидами. Один з них – це замок Książ, який вражає красою місцевості та захоплює своєю історією. Також, у Вроцлаві знаходиться чи не найбільший зоопарк у цілій Європі. І завдяки організаторам проекту, ми мали непересічну можливість відвідати цей зоопарк. Він настільки великий, що можна весь день насолоджуватись прогулянками там. Хороший настрій та незабутні враження були нам гарантовані!

зображення viber 2023 05 15 09 56 55 573

Дякую усім організаторам програми, а особливо відповідальному за нас – Артуру Незвідзу, все було чудово! Та вдячна Природничому університету за надання таких гарних можливостей, адже це незабутні враження, обмін досвідом та знаннями, хороша нагода зустріти нових чудових людей та з користю провести час!

Петришак Соломія

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru