EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2023 06 07 11 33 01 993

SULAWE (Sustainable Livestock Production and Animal Welfare) ERASMUS-EDU-2022-CBHE

«Стале тваринництво та добробут тварин»

5 червня 2023 року учасники проєкту зустрілись в онлайн режимі для обговорення навчальної програми «Добробут тварин», розроблення якої відповідно до умов проєкту делеговано нашому Університетові.

Програму презентувала доцентка кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука Надія Магрело, після чого відбулась конструктивна дискусія серед учасників зустрічі.

Обговорювались питання використання слів «добробут» чи «благополуччя», укрупнення тематик (зважаючи на відмінності специфік навчальних програм України та країн ЄС), специфіки впровадження цієї програми на різних спеціалізаціях, кількості кредитів, можливості зміни підтем відповідно до потреб кожного Університету тощо.

зображення viber 2023 06 07 11 32 55 711

Надзвичайно цікаво було дізнатися про досвід Університету Любляни (Словенія), який є партнером проєкту.

Проректор Ігор Двилюк професійно відповідав на усі запитання учасників, надавав чіткі та вичерпні пояснення. Звичайно, для успішної реалізації проєкту необхідно провести ще не одну робочу зустріч, адже комунікація на етапі планування будь-якого проєкту є запорукою успішної його реалізації.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru